Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da 3. Mustafa Denizli Dönemi

Galatasaray'da 3. Mustafa Denizli Dönemi

Batuhan
23.11.2015 - 15:34 Son Güncelleme: 23.11.2015 - 15:36

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Mustafa Denizli arasındaki görüşmeden anlaşma çıktı. Denizli, 23 yıl sonra yeniden sarı-kırmızılı takımın başına geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-kırmızılılarda Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Denizli oturdu. 

Görüşmenin ardından tecrübeli hoca ile kameralar karşısına geçen Başkan Özbek, 'Hocamız ile görüştük. Teklifimizi prensip olarak kabul etti. El sıkıştık. 1-2 gün içinde detaylandırıp sözleşmemizi imzalayacağız. Her iki taraf için de hayırlı bir karar olacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Mustafa Denizli, 'Yardımcı antrenörleriniz kim olacak?' şeklindeki soruya, 'Bu konuyu netleştirmedim. Ancak antrenörler için iki isimden yardım alabilirim. Fatih hocamız ve Hamza hocamız Oradaki çalışma ortamını benden çok daha iyi bilen insanlar. İki isimden de tavsiye alırım' yanıtını verdi. Ayrıca deneyimli çalıştırıcı, göreve ne zaman başlayacağı yönündeki soruya 'Koskoca Galatasaray'da bugün anlaşma sağlayıp yarın takımın başında maça çıkmak olmaz. Atletico Madrid maçı sonrası takımla beraber olacağım' şeklinde yanıt verdi.

KAP açıklaması;

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Mustafa Denizli ile resmi görüşmelere başlanmış olup kendisiyle prensipte anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Saygıyla duyurulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizce Mustafa Denizli Galatasaray'da Başarılı Olur mu?

Denizli'nin Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmasına sosyal medyadan tepkiler

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
14
4
2
2
1
0