Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu Mesaisi

Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu Mesaisi

Enver K.
11.02.2016 - 16:13

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 13 Şubat Cumartesi günü rakip sahada Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 13 Şubat Cumartesi günü rakip sahada Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, Akhisar Belediyespor karşısında forma giyen oyuncuların ısınma hareketlerinin ardından dinlenmeye yönelik uygulamalar üzerinde durduğu bildirildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idmanda diğer oyuncuların ise pas çalışması gerçekleştirdiği ve bu grubun daha sonra belirli bir bölgede sonuçlandırma amaçlı küçük oyunlar oynadığı kaydedildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda baskıya ve şuta dayalı çift kale maç yapıldığı ifade edildi.

Sakatlığı geçen Lukas Podolski'nin antrenmanın tamamında takımla çalışmalara katıldığı, Hamit Altıntop'un da takımdan ayrı sahada adaptasyon ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdiği vurgulandı. Sinan Gümüş'ün ise tedavisine devam edildiği duyuruldu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın