Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Dursun Özbek Adaylığını Açıkladı

Galatasaray'da Dursun Özbek Adaylığını Açıkladı

Enver K.
08.04.2015 - 14:24 Son Güncelleme: 08.04.2015 - 15:10

Dursun Özbek Galatasaray Kulübü'ne başkan adayı olacağını açıkladı. Galatasaray'da başkanlık seçimi 23 Mayıs'ta yapılacak.

Dursun Özbek, çalışmalarını sürdürdüğünü önümüzdeki hafta bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunacağını ifade etti.

Dursun Özbek yaptığı basın açıklamasında 23 Mayıs'taki başkanlı seçiminde aday olacağını ve mümkün olan en kuvvetli listeyle seçime gireceğini söyledi. Özbek tüm üyeleri de seçimde oy kullanmaya davet etti. Adaylık konusunda Ünal Aysal'la görüşüp görüşmediği sorusuna Özbek, 'Ünal Aysal ağabeyimle tek konuşmam onun Antalya'daki otellerini satın almam sürecinde oldu. Kendisi benim ağabeyimdir. Galatasaray'a büyük hizmetleri olmuştur. Onunla seçimde bir ittifakım olup olmayacağı konusunda ise görüşmem olmadı' şeklinde cevap verdi. Şampiyonluk yarışının Galatasaray futbol takımını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna Özbek, 'Ben böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Galatasaray'da süreklilik esastır. Eğer bir etki olacaksa bu olumlu bir etki olabilir. Sonuçta seçiin tarihi belli bunu değiştiremeyiz' dedi.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/dursun-ozb...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0