Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray, Afyon Cup'a Katılacak

Galatasaray, Afyon Cup'a Katılacak

Batuhan
05.06.2015 - 17:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, sezon başı hazırlık programı çerçevesinde 20-25 Temmuz tarihleri arasında Afyon’daki yeni tesislerde gerçekleştirilecek, Afyon Cup’a katılacak.

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre 21-14 Temmuz tarihlerinde sarı kırmızılılarla birlikte İspanya’dan Real Betis, Fransa’dan O.Marsilya ve Yunanistan’dan Olympiakos’un katılımıyla 4’lü turnuva yapılacak. Galatasaray dışındaki üç takım turnuvaya katılım için gerekli sözleşmeleri imzaladılar.

Sar kırmızılılar ise prensipte bu organizasyonu kabul etti. Şu anda sözleşme için gerekli görüşmeler yapılıyor.

Afyon’da 1000 metre yükseklikte kurulan tesislerde UEFA standartlarında 6 tane saha bulunuyor. Turnuvanın yapılacağı stat 15 bir seyirce kapasitesine sahip. Bu nedenle sınırlı sayıda izleyici maçları takip edebilecek; fakat taraftarların özellikle de UltrAslan’ın bu organizasyona yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. İspanyol, Fransız ve Yunan taraftarlar da takımlarını izleyebilmek için orada olacaklar.

Organizasyona Olympiakos'un davet edilmesi aslında özel bir durumu içeriyor. Olympiakos'un ve diğer takımların davet edilmesiyle, tıpkı Çanakkale'ye Anzak'ların gelmesi gibi, Kurtuluş Savaş'ında savaştığımız Yunanlılar'ında orada ölen atalarının mezarlarını ziyaret etmesi ve bunun geleneksel hale getirilerek dostluk köprüsünün kurulması amaç ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0