Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'a İtalya'dan Flaş Teklif

Galatasaray'a İtalya'dan Flaş Teklif

Caner
16.11.2014 - 13:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'e 4. yıldız parolasıyla başlayan ve ligde ikinci durumda bulunan Galatasaray'da yıldız isimler yuvadan uçabilir.

Spor Toto Süper Lig'de topladığı 19 puanla ikinci sırada bulunan fakat Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da yıldız isimlere gelen teklifler kafaları karıştırıyor.

Özellikle yaşanılan maddi sıkıntılar yüzünden eldeki yüksek bedelli isimleri uygun bonservis bedelleriyle satmak isteyen yönetimin yüzü yurt dışından gelen tekliflerle gülmeye başladı.

Geçen sezon Roberto Mancini yönetiminde sezonu tamamlayan ve müzesine Türkiye Kupası'nı götüren Galatasaray'a eski hocasından sürpriz bir teklif geldi. Daha önce İtalya'da 3 lig şampiyonluğu yaşadığı Inter'in başına tekrar geçen Mancini ilk iş olarak transfer listesini hazırladı. Serie A'da 9. sırada bulunan ve 4 yıldır şampiyonluk hayallerinden uzak kalan Inter'i eski günlerine döndürmek isteyen Mancini eski öğrencilerine gözünü dikti.

Transferde önceliği hücum bölgesine vermek isteyen Mancini'nin bu bölge için Sneijder'i istediği iddia edildi. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre tecrübeli teknik adam uzun süre Inter forması giyen ve birçok başarıya imza atan Sneijder'i tekrar takıma kazandırmak istiyor. Bu konuda kulübün sahibi Erick Thohir ile atılan imzalar sonrası görüşen Mancini'nin ayrıca Galatasaray'dan Melo'yu da istediği belirtildi.

Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek bu iki yıldız için devre arasında kadar Galatasaray'ın kapısını çalacak olan Inter'in bonservis bedeli konusunda indirim talep etmesi bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde yola devam edilememesi durumunda tamamen lige odaklanacak olan Galatasaray, takımın lige verilen devre arasında takımın durumuna göre bu iki isim için kararını verecek.

Sneijder için 15 milyon Euro, Felipe Melo için 8 milyon Euro'dan kapıyı açması beklenen Galatasaray'ın elde edilecek bu transfer geliriyle bu mevkiler için yerli futbolcu arayışına başlayacak.

Alphan DOĞUALP

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0