Görüş Bildir
Haberler
G.Saray Prandelli'yi Kovamıyor

G.Saray Prandelli'yi Kovamıyor

Ulaş
08.11.2014 - 11:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

G.Saray’ın İtalyan hocayı gönderememesinin perde arkasından “Para” çıktı. İstifa etmeyen Prandelli’nin kovulması halinde ödenecek rakam operasyonu erteletti...

Galatasaray, bu sezon oynadığı futbolla kimseye tat vermiyor. Roberto Mancini’nin ayrılmasının ardından İtalya Milli Takımı’ndan istifa eden Cesare Prandelli’yi göreve getiren sarı-kırmızılılar hiç verim alamadı. Prandelli ile tarihinin en kötü Şampiyonlar Ligi performansına imza atan Galatasaray, ligde zirve ortağı olmasına rağmen taraftarlarını mutlu etmiyor. Herkes, özellikle mağlubiyetlerin ardından yaptığı konuşmalarla sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkaran İtalyan hocanın ne zaman kovulacağını konuşurken, işin aslı ortaya çıktı.

İSTİFA ETMİYOR

Başakşehir önünde alınan 4-0’lık bozgunun ardından yönetim Cesare Prandelli’nin biletini kesti. İtalyan hocanın istifası istendi ancak, “Burada kanıtlamam gereken şeyler var” diyerek istifa etmeyeceğini açıklayan Prandelli, yönetimin elini kolunu bağladı. Bunun nedeni ise Prandelli’nin kovulması halinde 2 yıllık sözleşmesi gereği ödenmesi zorunlu olan 4 milyon 590 bin Euro’luk bedel.

HER AN GİDEBİLİR

İtalyan hocanın yardımcıları Gabriele Pin, Vincenzo Di Palma, Giambattista Venturati, Renzo Caselatto’nun 1.6 milyon Euro’yu bulan ücretleri de eklendiğinde rakam 6.2 milyon Euro’ya yükseliyor. İlk etapta oyuncuların biriken borçlarını ödemeye çalışan yönetim, şu anda böyle bir yükün altına girmek istimiyor. Bu nedenle şimdilik 26 Kasım’da Anderlecht ile oynanacak Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçına kadar Prandelli’ye süre tanındı. Ancak, bugün Karabük önünde alınacak bir mağlubiyet halinde İtalyan hocanın gönderilebileceği de konuşuluyor.

  • AMK Spor
Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/08/galatas...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0