Görüş Bildir
Haberler
G.Saray Dergisi'nden Eski Yönetime Gönderme

G.Saray Dergisi'nden Eski Yönetime Gönderme

Fatih
07.11.2014 - 22:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

G.Saray Dergisi'nden Eski Yönetime Gönderme

Galatasaray’da sürpriz bir şekilde gerçekleşen olağanüstü genel kurulun ardından kulübün resmi dergisinde geçmiş yönetim dönemlerini irdeleyen haber dosyası “ilginç içeriği” ile kafa karıştırdı…

Kasım sayısında piyasaya çıkan kulübün resmi dergisinde yayınlanan “Fevkalede kongreler” başlıklı inceleme dosyasının içerinde Galatasaray’ın marka değerini küçük düşüren konulara yer verilmesi ve bununla ilgili de teyide muhtaç bazı spor gazetelerinde yer alan haberlerin kaynak seçilmesi dikkat çekti.

İlgili dosyasının içeriğinde, “Para…Para…Para” başlıklı “Galatasaray’da maddi kriz doruğa çıktı. Yaklaşık 6 milyon dolar tutan alacakları ödenmeyen futbolcuların büyük sıkıntı çektikleri bildirildi ; “FİFA’dan Galatasaray’a büyük darbe”, “30 trilyonluk temlik daha”, “Sarı – kırmızılıların yayın gelirlerine haciz geldi”, “Süren’e ültimatom”, “Süren köpürdü” ve “Cansun bombaladı” gibi özellikle spor gazetelerinden alınan sansasyonel haberlerin kullanılması göze çarptı.

Dönemin başkan ve yönetimini küçük düşüren, Galatasaray camiasının görmek ve hatırlamak istemediği konuların kulübün resmi yayın organınında yer alması bazı üyelerin tepkisine neden oldu.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/07/g-saray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0