Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Geri Adım

Galatasaray'dan Geri Adım

Batuhan
24.02.2015 - 17:17 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 20:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'dan Geri Adım

Galatasaray Kulübü, 'Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi' ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'na yaptığı başvuruyu geri çekti.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, başvurunun Yönetim Kurulu kararı olmadan yapıldığı belirtilerek, 'Galatasaray Sportif A.Ş.'de Yönetim Kurulu kararı olmadan Tahkim Kurulu'na yapılan başvuru geri çekilmiştir' denildi.

Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı itirazda, gelecek sezondan itibaren uygulanacak kurallar içinde, takım kadrosunun en fazla 28 oyuncudan oluşabileceği maddesinin 1 yıl ertelenerek, 2016-2017 sezonundan itibaren uygulanması talebinde bulunmuştu.

Öte yandan Kulüp Başkanı Duygun Yarsuvat'ın, akşam saatlerinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, itirazın bilgisi dışında yapılması nedeniyle bazı yöneticilere tepki gösterdiği ileri sürüldü.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/galatasara...

G.Saray'dan TFF'ye Şok Başvuru

Türk futbolunun uzun süredir gündemini meşgul eden ve TFF yönetim kurulunun da geçtiğimiz hafta karara bağladığı yeni yabancı talimatına Galatasaray'dan sürpriz bir itiraz geldi..

TFF yönetim kurulunun 13 şubat 2015 günü İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda karara bağladığı 'Spor Toto Süper Lig'de Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi' konusunda Galatasaray Kulübü itiraz süresinin sone ermesine dakikalar kala Tahkim Kurulu'na başvurarak kararın iptalini istediği ortaya çıktı.

TFF yönetiminin aldığı ve 2015-2016 Futbol Sezonu 1. Transfer ve Tescil Dönemi'nde başlayacak 4 sezon boyunca uygulanacak olan bu talimatın resmileşmesine dakikalar kalan yapılan bu itirazın son dönemlerde yabancı serbestliği konusunda öncülük eden Galatasaray kulübü tarafından olması kafaları karıştırdı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0