Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'da 135 Milyon TL'lik Fiyasko

G.Saray'da 135 Milyon TL'lik Fiyasko

Enver K.
04.02.2015 - 10:10 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 10:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da Ünal Aysal döneminde bonservisler ve garanti ücretler dahil yaklaşık 135 milyon TL’yi bulan olan dev transfer operasyonu büyük bir hüsranla sonuçlanırken, geçen bir yılda 9 transferden sadece 2’si kadroda tutunabildi. 

Burdisso, İzet Hajrovic yazın ayrılmıştı. Salih Dursun ve Oğuzhan Kayar’ın sezon başında kiralık verilmesinin ardından, devre arasında Umut Gündoğan da aynı şekilde gönderildi. Veysel Sarı ise bonservisiyle verildi. Ontivero ise Macaristan kulübü Honved’e gönderildi. O dönem çok tartışılan rekor transferlerden şu anda Hamza Hamzaoğlu sadece Telles ve Koray Günter’den verim alabiliyor.

YAZIK BU PARALARA 

Cimbom’da maddi krizi tetikleyen bu transferlerin dışında bir de kadro dışı olmalarına rağmen ödenmek zorunda kalan paralar var... Eboue’nin yanı sıra göndermek istenilen ancak aldıkları garanti ücretlerini düşünüp ayrılmayan Gökhan Zan ve Engin Baytar maaşlarını almaya devam edecek. Eboue oynamadan yıllık 2.2 milyon Euro, Zan ve Engin 1.1 milyon Euro kazanıyor. Türk statüsünde oynaması sağlanamayan Endoğan Adili ise gelecek sezonu bekliyor.

7 OYUNCU GİTTİ, KİMSE GELMEDİ

G.Saray, bu kez maddi sıkıntıların da etkisiyle ara transferi hiç takviye yapmadan kapattı. Cimbom, 4’ü kiralık olmak üzere 7 oyuncusunu başka takımlara gönderdi. Veysel Sarı 400 bin Euro karşılığında Kasımpaşa’ya, altyapıdan Hüseyin Altuğ Taş Başakşehir’e bonservisleriyle verildi. Sözleşmesi feshedilen Yiğit Gökoğlan, Akhisar’a geçti. Granada’ya kiralanan ancak sözleşmesi fesh edilen Dany bu kez Fransız Evian’a yeniden kiralandı. Furkan Özçal 450 bin Euro karşılığında Karabük’e, Umut Gündoğan 150 bin Euro karşılığında Adana Demirspor’a, genç stoper Emre Can Coşkun ise 50 bin TL karşılığında Denizlispor’a kiralandı. Furkan’ın satın alma opsiyonu olarak 800 bin Euro belirlendi.

Habertürk Spor

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0