Görüş Bildir
Haberler
Futboldan Sıkılanlara: Farklı Alanlardan Yeteneğinizi Konuşturabileceğiniz 10 Spor Oyunu

Futboldan Sıkılanlara: Farklı Alanlardan Yeteneğinizi Konuşturabileceğiniz 10 Spor Oyunu

16.11.2022 - 11:49

Futboldan sıkılanlar buraya! Farklı alanlarda yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz spor odaklı 10 oyunu sizin için derledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Riders Republic

Riders Republic

Ubisoft'un 2021 yılında piyasaya sürdüğü oyun; dağ bisikleti, kayak, snowboard ve 'yarasa adam' parkurlarını içeriyor. Gerçek kanyonların modellenmesiyle oluşturulan açık dünyada, oldukça geniş multiplayer seçenekleriyle birbirinden çılgın yarışlara katılabiliyor, farklı sporlar arasında geçiş de yapabiliyorsunuz.

Rocket League

Rocket League

Çıktıktan kısa süre sonra fenomen haline gelmiş olan Rocket League, roketle çalışan arabalarla futbol oynadığınız oldukça özgün ve eğlenceli bir oyun. Multiplayer özelliği de bulunan oyunda basketbol ve buz hokeyi modları da bulunuyor.

Madden NFL 22

Madden NFL 22

EA imzalı Amerikan futbolu odaklı oyun serisinin yeni halkası, aynı zamanda uzun aradan sonra serinin PC için de çıkarılmış olan ilk oyunu. Oyun, kadro yönetimine olanak sağlayan detaylı arayüzü ve 'franchise' modu ile dikkat çekiyor. Çıktığı dönemden bu yana pek ses getirmese de bağımlılık yapacak kadar eğlenceli bir oyun olduğunu da belirtelim.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Bir dönem epey popüler olmuş kaykay oyunları serisinin 1999 ve 2000'de çıkan ilk iki halkasının yeniden çevrimi olan oyun, nostaljik atmosferi, grafikleri ve multiplayer moduyla beğeni kazandı ve serinin en yüksek satış rakamlarına ulaşan oyunu oldu.

Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports
arstechnica.com

Meşhur Wii Sports'un devamı niteliğindeki Nintendo Switch Sports; tenis, bowling, kılıç dövüşü, futbol, voleybol, badminton ve golf sporlarını bünyesinde barındırıyor. Oyun, kullanışlı online moduyla da dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Golf with Your Friends

Golf with Your Friends

Golf with Your Friends, 11 kişiye kadar oynanabilen, rekabet odaklı bir golf oyunu. Rakiplerinizin aleyhine olacak şekilde küçük hileler yapmanıza olanak sağlayan Golf With Your Friends, gerçek hayattaki golf yeteneklerinize bağlı olmaksızın çok eğlenebileceğiniz keyifli ve mütevazı bir oyun.

Super Mega Baseball 3

Super Mega Baseball 3

EA imzalı beyzbol oyunları serisinin yeni halkası, PC'de oynanabilecek çok az sayıdaki beyzbol oyunu içinde en dikkat çekicisi. Oyun, multiplayer'ın tadını çıkarmak isteseniz de single player modu ile de kendine bağlıyor ve keşfedilmeye değer yeni özellikler sunuyor. Özellikle birkaç yılı kapsayan 'franchise' modu, beyzbolla hiç ilgilenmeyenleri bile oldukça eğlendirecektir.

Fight Night Champion

Fight Night Champion
en.wikipedia.org

EA'in boks oyunları serisi 'Fight Night'ın sonuncu ve en meşhur halkası, serinin önceki oyunlarına nazaran oldukça sert ve karanlık bir atmosfer sunmuş, oyunculara boks sporunun sertliğini yaşatma amacıyla yola çıkmıştı. Oyun, içerdiği şiddet oranının haricinde grafikleri ve duygusal hikayesiyle de dikkat çekmişti. Oyunun 2022 itibariyle iOS üzerinden de oynanabildiğini ekleyelim.

F1 2020

F1 2020

Formula 1 oyunları serisinin 2020 halkası, ara ara başarısız oyunlar da çıkaran serinin en sevilen bölümlerinden biri olmuştu. Oyuncuya yaşattığı gerçekçi (yarış oyunlarından uzak) deneyimle ve online modlarıyla da beğeni kazanan oyunun başarısı, ardından çıkan F1 21 ve 22 tarafından devam ettirilemedi.

Lonely Mountains: Downhill

Lonely Mountains: Downhill

Az kişinin bildiği bu şahane oyunda, dağ bisikletçisi olarak irili ufaklı çeşitli engelleri aşmaya çalışıyoruz. Sonumuz bazen vahşice olabiliyor, ancak oyunun eğlencesi biraz da burada zaten! Minimal grafiklere sahip, eğlenceli ve yaratıcı bir spor oyunu arıyorsanız Lonely Mountains: Downhill tam size göre.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın