Görüş Bildir
Haberler
Freelance Çalışma Avantajları

Freelance Çalışma Avantajları

Unimetre
03.07.2014 - 13:36 Son Güncelleme: 03.07.2014 - 14:43

Freelance Çalışma Avantajları

Freelance demek serbest çalışmak demektir. Yani bir firmada iş yapmayan bireylerin dışarıdan çalışması anlamındadır. Freelance iş alanı, genel olarak grafik tasarımları, çevirmen, tasarım projeleri ve web sitesi gibi alanlarda çokça görülür. Freelance çalışanlar bir maaş sistemi ile ödeme almazlar. Yaptıkları iş ya da çalıştıkları saat ile ücretlendirilirler. Dönemlik iş arayan öğrencilere Freelance iş imkanları adeta bir ilaç gibidir.

Freelance çalışanları sadece işverenin işini yapmakla yükümlüdür. Bazı firmalar için belli dönemlerde Freelance çalıştırmak bir çıkış yolu olarak görülür. Firmada iş yoğunluğu fazla olduğunda ya da üst seviye kalite gerektiren işlerde Freelance çalışan arayışı olur. Yaz tatillerinde bir firmaya bağlı olmak istemeyen öğrenciler için ya da insanlarda içli dışlı olmak istemeyen öğrencilere Freelance iş imkanları çok mantıklı görünür. Freelance çalışmanın avantajları ise:

Freelance çalışan kişi yaptığı işle doğru orantılı para kazandığı için maaşlı çalışanlardan daha özgür bir çalışma şeklinde sahiptir.

İş yoğunluğu ve iş tercihlerini....

Kaynak: http://www.unimetre.com/freelance-cal...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın