Görüş Bildir
Haberler
Fransızların Dilinde Kara Sevda: Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'i Konuşuyorlar!

Fransızların Dilinde Kara Sevda: Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'i Konuşuyorlar!

Star Tv ekranlarına gelen dönemin efsane dizisi Kara Sevda, finalinden uzun zaman geçmesinin ardından konuşulmaya devam ediyor. Dizi, 2017 yılında dünyanın en prestijli televizyon ödülleri olan Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'en iyi telenovela' ödülüne layık görülerek, Türk dizilerinin uluslararası tarihinde bir kilometre taşı haline gelmişti. Türkiye dışında birçok ülkede şu anda yayınlanan dizi Fransa'da büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Öyle ki ülkede  bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Soap Awards'da 'En iyi Uluslararası Kadın ve Erkek Oyuncu' kategorisinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit aday gösterildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2015 yılında Star Tv ekranlarında, başrollerini; Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi dönemin efsanesi hâline gelmiş, reyting rekorları kırmıştı. 2017 yılında 74. bölümüyle final yapan dizi 2017 yılında dünyanın en prestijli televizyon ödülleri olan Uluslararası Emmy Ödülleri'nde en iyi telenovela ödülüne layık görülerek, Türk dizilerinin uluslararası tarihinde bir kilometre taşı haline gelmişti.

Fransa'nın En Prestijli Ödülüne Aday Oldular

Fransa'nın En Prestijli Ödülüne Aday Oldular

Dizi finalinden sonra birçok ülkeye satılmıştı. Kara Sevda'nın yayınlandığı ülkeler arasında olan Fransa dizi öyle benimsemiş olmalı ki ödülllendiriyor!

Neslihan Atagül Doğulu ile Burak Özçivit, Soap Awards'da 'En İyi Uluslararası Kadın ve Erkek Oyuncu' adayları arasına giren tek Türk oyuncular oldu. Her iki isim, Novelan TV'de yayınlanan 'Kara Sevda'daki performanslarıyla Fransa'da geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Öyle ki, Fransa'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Soap Awards'da 'En iyi Uluslararası Kadın ve Erkek Oyuncu' kategorisinde aday gösterildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
7
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın