Görüş Bildir
Haberler
Fransız Polisi, Türk Asıllı Genci Boğarak Öldürmüş!

Fransız Polisi, Türk Asıllı Genci Boğarak Öldürmüş!

Deniz Gök
10.06.2022 - 18:34 Son Güncelleme: 10.06.2022 - 19:31

Fransa'da polisin geçen yıl gözaltına aldığı Türk asıllı Fransız vatandaşı Merter Keskin'in boğularak öldürüldüğü görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 5 Fransız polisin gözaltına aldıkları 35 yaşındaki Keskin'i nezarette köşeye sıkıştırdığı ve üzerine baskı uyguladığı görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Strasbourg şehrinde yaşanan olayda polis Merter Keskin'e ters kelepçe takarak yaka paça nezarethaneye götürüyor. Burada Keskin'i karın üstü yatırıyor. Polislerden biri dizleriyle Keskin'in nefes borusuna baskı uyguluyor.

Görüntülerde Keskin'in polislere direnmediği, buna rağmen beşinin birden baskı yaptığı görülüyor. Daha sonra polisler 3 dakika boyunca kelepçeleri açmak için uğraşıyor fakat anahtarın yanlış olduğu anlaşılması üzerine diğer polisin getirdiği doğru anahtarla çözülüyor. Uzun süre baskıya maruz kalan Keskin bir süre sonra hareketsiz kalıyor. Keskin'in hareketsiz şekilde yattığını fark eden polisler, ilk önce nabzını kontrol ediyor. Daha sonra polisler Keskin'in cansız bedenini yan tarafa yatacak şekilde çeviriyor.

Nefessiz kalarak ölmüş 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
23
6
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dasdasd

şimdi yolda 2 fransız siksek bütün avrupa ayağa kalkar, yemediğimiz yaptırım kalmaz. otorite böyle bişey işte. öyle asrın lideriyim demekle olmuyor icraat la... Devamını Gör

Ferdi Çelik

Hesap sormayı bırak üzerine tazminat öder dünya lideri

Thv

vay oc

Putler

Olur böyle vakalar, Fransız polisi boğazlar.