Görüş Bildir
Haberler
FOX Tv'nin Yeni Dizisi Yalancılar ve Mumları Konusu Nedir? Yalancılar ve Mumları Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

FOX Tv'nin Yeni Dizisi Yalancılar ve Mumları Konusu Nedir? Yalancılar ve Mumları Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Müge Kakşi
20.09.2021 - 21:20

FOX Tv yeni sezona birbirinden güzel yeni dizileriyle başlıyor. Bu dizilerden biri de ilk fragmanıyla ses getiren Yalancılar ve Mumları dizisi. Başrollerinde Ceren Moray ve Elçin Sangu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin konusu ise merak ediliyor. Peki Yalancılar ve Mumları konusu nedir? Yalancılar ve Mumları oyuncuları kimlerdir? Diziye dair tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Med Yapım imzalı Yalancılar ve Mumları dizisi yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu otururken dizinin senaryosunu ise Nermin Yıldırım kaleme almıştır. İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanan dizi FOX Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Birbirinden başarılı oyuncular yer aldığı dizinin ilk bölüm fragmanı ise çok konuşuldu. İşte Yalancılar ve Mumları'na dair her şey...

YALANCILAR VE MUMLARI YAYIN TARİHİ

Yurt dışında büyük beğeni toplayan BBC yapımı, “Mistresses” dizisinin uyarlaması olan “Yalancılar ve Mumları”, 30 Eylül Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

YALANCILAR VE MUMLARI KONUSU NEDİR?

Şebnem, Elif, Leyla ve Meliha dört yakın arkadaştır. Yalancılar ve mumları dizisinde bu dört yakın arkadaşın sırları, ilişkileri, yalanları ve arkadaşlık ilişkileri işlenecek.

Ceren Moray'ın hayat verdiği Elif karakterinin kırılma noktası, eşi Engin'in (İsmail Demirci) kaybolması olur. Kızı Sumru ile yaşam mücadelesi veren Elif'in yolu, Sumru'nun okul arkadaşı olan Pelin'in babası Yakup ile kesişir. Bu karşılaşmanın ardından her şey sarpa sarar.

YALANCILAR VE MUMLARI OYUNCULARI

  • Meliha (Elçin Sangu) : Psikiyatrist

  • Elif (Ceren Moray) 

  • Şebnem (Şafak Pekdemir) 

  • Leyla (Burcu Gölgedar) 

  • Yakup (Feyyaz Duman) 

  • Engin (İsmail Demirci) 

  • Hasan (İlker Kızmaz) 

  • Şerife (Melike Güner)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın