Görüş Bildir
Özel İçerik
Bu içerik, Onedio.com kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haberler
Fiyat/Performans Canavarları: 10 Bin TL Altı Fiyatıyla iPhone 14'e Kafa Tutan En İyi Akıllı Telefonlar

Fiyat/Performans Canavarları: 10 Bin TL Altı Fiyatıyla iPhone 14'e Kafa Tutan En İyi Akıllı Telefonlar

Barış Toku
21.06.2023 - 20:40

Günümüz akıllı telefon piyasasını ürünlerin sahip olduğu özellikler bakımından giriş, orta ve yüksek sınıf olarak üçe ayırabiliriz. Giriş sınıfı, genellikle uygun fiyatlı bir cihaz arayanlar kullanıcılar için üretilen, özellikleri bakımından mütevazi diyebileceğimiz telefonları kapsar. Orta sınıf ise genellikle performans ve tasarım boyutlarında iş görürken geri kalan alanlarda ise pek de fark yaratamayan cihazların girdiği segmenttir. Yüksek sınıf, bir diğer adıyla amiral gemisi sınıfı ise bir akıllı telefonda aradığınız her şeyi sunan bunun karşılığında dudak uçuklatan etiket değerlerine sahip olanların ait olduğu sektör olarak bilinir. Ancak bazı cep telefonları, bahsettiğimiz bu üç segmente de girmeyerek özellikleriyle göz doldurup fiyatıyla mutlu edebiliyor. Bugün, sahip olduğu yeteneklerle piyasanın devlerine kafa tutan fiyat/performans canavarı en iyi 5 akıllı telefonu sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Xiaomi Redmi Note 11S

1. Xiaomi Redmi Note 11S

Listemizin ilk sırasında, fiyat/performans telefonları dendiğinde akıllara ilk gelen üreticilerden bir olan Xiaomi'nin göz bebeği Redmi Note 11S var. Ülkemizde oldukça sevilen Çin menşei cihaz, 6.5 İnç'e yaklaşan devasa ekranı ve 108 MP'lik ana kamerası ile göz dolduruyor. Bütçe dostu canavar, 8GB RAM ve 128 GB'lık bellek kapasitesi sayesinde neredeyse kusursuz bir günlük kullanım ve oyun deneyimi sunuyor.

Buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

2. Samsung Galaxy S20 FE

2. Samsung Galaxy S20 FE

Son zamanlarda ateş pahası ürünleri ve katlanabilir cihazları ile ismini duyduğumuz Samsung'un unutulmayan bütçe dostu telefonu Galaxy S20 Fan Edition'u listemize koymasak olmazdı. Bir zamanların sevilen amiral gemisi, markanın kendi işlemcisi Exynos 900 ve onu destekleyen 128 GB / 6 GB'tan oluşan bellek kapasitesi ile harikalar yaratabiliyor. 2020 yılı çıkışı ile kısmen yaşlanan cihaz, 6.5 inç'lik AMOLED paneli ve üç sensörlü kamera modülü ile sanki dün satışa çıkmış gibi.

Buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

3. Redmi Note 12 Pro

3. Redmi Note 12 Pro

Listemizin fiyatıyla üzmeyen güçlü telefonlarından bir diğeri ise Redmi Note 12 Pro. Note 11S'in halefi olarak tanıtabileceğimiz cihaz, oldukça modern tasarımının altında mükemmel donanımlar taşıyor. İşlemci sektörünün lideri Qualcomm ile çalışan Note 12 Pro, gücünü Qualcomm Snapdragon 732G yongasına borçlu. Bellek kapasitesiyle amiral gemileriyle kapışan cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip. Telefonun 5000mAh'lık devasa batarya hacmini ve 6.67 inç boyutundaki uçsuz bucaksız ekranını da unutmayalım.

Buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

4. Samsung Galaxy A34 5G

4. Samsung Galaxy A34 5G

Listemizde yılların akıllı telefon üreticisi Samsung'dan bir cihaz daha var. Şirketin Nisan ayında ülkemizde piyasaya sürdüğü fiyat/performans odaklı A serisinin en beğenilen modellerinden olan Galaxy A34 5G, adından da anlaşılacağı üzere yeni 5G bağlantı teknolojisini destekliyor. Modern, sade ve canlı renk paletleri ile dikkat çeken telefon, 6.6 inç boyutunda, 8 GB/128 GB bellek kapasitesine ve 48 MP ana kameraya sahip. Öte yandan işlemci tarafında rakiplerinden altta kalmayan A34, yeni MediaTek Dimensity 1080 işlemcisinden güç alıyor.

Buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

5. POCO X4 Pro 5G

5. POCO X4 Pro 5G

Listemizin son üyesi ülkemizde oldukça sevilen Çinli üretici POCO'nun ürettiği X4 Pro 5G. Aynı Galaxy A34 gibi 5G teknolojisini destekleyen cihaz, Snapdragon 765G işlemcisinden güç alıyor ve 256 GB depolama ve 8 GB RAM değerleri ile birlikte geliyor. 6.67 inç boyutundaki telefon, bu donanımları ile fiyatında zirveyi temsil ediyor diyebiliriz. X4 Pro, tüm bunların yanı sıra 5000mAh bataryası ve 108 MP ana kamerası ile bir akıllı telefondan isteyeceğiniz her şeyi sunuyor.

Buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
11
6
6
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın