Görüş Bildir
Haberler
Fırtına Deniz Ulaşımını Vurdu: Hangi Feribot Seferleri İptal Oldu? 23 Mart Çarşamba İptal Edilen Feribotlar!

Fırtına Deniz Ulaşımını Vurdu: Hangi Feribot Seferleri İptal Oldu? 23 Mart Çarşamba İptal Edilen Feribotlar!

GNS
22.03.2022 - 20:53

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan haftalık hava durumu raporu değerlendirildiğinde, 23 Mart Çarşamba günü yarın; Ege Denizi çevresinde şiddetli bir fırtına gerçekleşeceği görüldü. Yaşanacak olumsuz hava koşulları sebebiyle deniz ulaşımına bir gün süreyle ara verildiği ve bazı feribot seferlerinin bu sebeple iptal edildiği duyuruldu. Peki 23 Mart 2022 hangi feribot seferleri iptal edildi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 23 Mart Çarşamba yarın düzenlenmesi planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiği bilgisi verildi. Ege Denizi ve çevresinde gerçekleşecek fırtına beklentisi  dolayısıyla deniz ulaşımına ara verilme kararı alındı. Peki yarın hangi feribot seferleri iptal? İşte detaylar...

23 Mart Çarşamba Hangi Feribot Seferleri İptal Oldu?

23 Mart Çarşamba Hangi Feribot Seferleri İptal Oldu?

23 Mart Çarşamba günü olumsuz hava koşulları sebebiyle baazı feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Fırtına uyarısı sonrası Bozcaada ve Gökçeada'ya yapılması beklenen bazı feribot seferleri iptal edildi.

İptal Olan Feribot Seferleri!

İptal Olan Feribot Seferleri!

Çanakkale Boğazı ve adalar hattı arasındaki ulaşımı GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ sağlıyor. GESTAŞ tarafından yapılan açıklamada; 23 Mart Çarşamba yarın, olumsuz hava koşulları ve fırtına beklentisi sebebiyle Kabatepe-Gökçeada arası yapılması beklenen tüm seferler iptal edildi.

Geyikli-Bozcada hattı seferlerinin yalnızca Bozcaada'dan saat 07:00 ve 18:00'da, Geyikli'den yapılacak seferlerin ise yalnızca 08:00 ve 19:00'da gerçekleşeceği öğrenildi. Planda yer alan diğer tüm seferler iptal edildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın