Görüş Bildir
Haberler
Film ve Dizi Sektörünün Kutsal Otoritesi IMDb'de Yer Alan Bu Haftanın En Popüler 15 Dizisi

Film ve Dizi Sektörünün Kutsal Otoritesi IMDb'de Yer Alan Bu Haftanın En Popüler 15 Dizisi

Yeni dizileri ve bu dizilerin yeni sezonlarından haberdar kalacağınız, IMDb'de izleyicilerin ilgisini esirgemediği 15 diziyi derledik. İyi seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dark

srv.onedio.com

IMDb: 8,8

3. Sezonun duyurulmasıyla bu listede ilk sıraya oturmayı başaran Dark, hala en popüler dizi konumunda.

2. Cursed

IMDb: 5,5

Henüz birkaç gün önce Netflix'te yayına giren bu fantastik yapım, genç bir büyücünün antik bir kılıcı bulmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

3. Warrior Nun

IMDb: 6,9

Temmuz başında yayına giren dizi, uzun süredir fantastik içerik göremeyen Netflix izleyicileri için güzel bir seçenek olmuştu. İkinci sıradan üçüncü sıraya gerileyen dizi, hala izleyicilerin gündeminde.

4. Glee

IMDb: 6,7

Bir dönemi kasıp kavuran önemli gençlik dizisinin bu sıralamada üstlere çıkmasının en büyük nedeni, geçtiğimiz günlerde yaşanan elim bir hadise. Dizide Santana Lopez karakterini canlandıran Naya Rivera, gölde yüzerken hayatını kaybetmişti.

5. Snowpiercer

IMDb: 6,6

Yeni diziler arasından sıyrılmayı başaran bu dizinin haftada bir bölümü yayınlanıyor. Dünyanın aşırı soğumasıyla bir trene sığınan insanların hikayelerini anlatan dizi, günümüz toplumlarına da ışık tutacak şekilde sınıfsal çatışmaları da gözler önüne seriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Perry Mason

IMDb: 7,2

1939 Amerikasında geçen dizi, Perry Mason isimli bir savunma avukatının maceralarını konu ediniyor. 'The Americans' dizisinden tanıdığımız Matthew Rhys başrolde. Ayrıca dizinin yönetmenlerinden biri de 'Mustang' filmiyle övgü toplayan Deniz Gamze Ergüven.

7. Yellowstone

IMDb: 8,5

Haziran sonunda üçüncü sezonu yayına girmesiyle izleyicileri ekranlara kilitleyen bu dizide, Kevin Costner büyük bir toprak sahibini canlandırıyor.

8. Game of Thrones

IMDb: 9,3

Dizinin bitiminden belli bir süre geçmiş olmasına ve pek çok otorite tarafından son sezonu olumsuz değerlendirilse de anlaşılıyor ki dizi, hayranları tarafından hala gündemde.

9. Hanna

IMDb: 7,5

Temmuz başında 2. sezonuyla sevenleriyle buluşan dizide, eski bir CIA ajanının yetiştirdiği farklı yeteneklere sahip Hanna'nın hikayesi anlatılıyor. Listede 6 sıra düşmesine rağmen hala en popüler diziler arasında yerini koruyor.

10. Brave New World

IMDb: 6,9

Aldous Huxley'in aynı adlı romanından esinlenilen dizi, bilim kurgu distopyası sevenler için iyi bir seçenek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Lucifer

IMDb: 8,2

2016'dan bu yana geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizi, 5. sezon fragmanının ortaya çıkmasıyla hayranları tarafından, 13 basamak yükseltilerek 11. sıraya geldi.

12. The Umbrella Academy

IMDb: 7,9

İlk sezonun çok sevilmesinin ardından 2. sezonun 31 Temmuzda yayında olacağının duyurulması ve fragmanın yayınlanması, diziyi tekrar popüler hale getirdi. Fantastik dizi listede kendine 12. sırada yer buluyor.

13. The Office

Bir klasikle karşı karşıyayız. Ricky Gervais'in yarattığı 'The Office' belli ki üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin eskimiyor.

14. Breathe: Into the Shadows

IMDb: 7,9

10 Temmuzda yayınlanan Hint yapımı dizide, 6 yaşında kaçırılan kızını kurtarmaya çalışan bir babanın hikayesini anlatıyor. Oldukça başarılı bir yapıya sahip dizi, kendine kısa sürede hayran kitlesi oluşturmayı başardı.

15. The 100

srv.onedio.com

IMDb: 7,7

Dünyanın yaşanılmaz hale gelmesiyle bir uzay istasyonuna taşınan insanlığın, yıllar sonra yeryüzüne 100 genci göndermesiyle başlayan hikaye, heyecanlı temposuyla sevenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizin bu sıralar izlemekten zevk aldığınız diziler hangileri? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
10
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aysel

The umbrella academy çok daha iyi bir sırayı hak ediyor. Sonunda kız arkadaşıyla mutlu sona kavuşan Vanya'yı dört gözle bekliyorum. 😍

Pasif Kullanıcı

The 100. Gerisi traş..

Numan Koçak

kesinlikle the 100