Görüş Bildir
Haberler
Kutsal Sinema Otoritesi IMDb'de Bu Haftanın En Popüler 15 Dizisi

Kutsal Sinema Otoritesi IMDb'de Bu Haftanın En Popüler 15 Dizisi

IMDb'de izleyicilerin son dönemde ilgi gösterdiği 15 diziyi derledik. İyi seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dark

IMDb: 8,8

'Dark'ın 27 Haziran'da çıkacak 3. sezonunu büyük bir sabırsızlıkla bekleyen hayranlar, şimdiden diziyi 1. sıraya yerleştirmişler.

2. 13 Reasons Why

IMDb: 7,7

Haziran başında 4. sezonu ile karşımıza çıkan ve bu dönemin en önemli gençlik dizilerinden olan '13 Reasons Why', uzun süre 1.olduğu sıralamada 2. sıraya düşse de konuşulmaya devam edecek gibi.

3. Game of Thrones

IMDb: 9,3

Dizinin bitiminden belli bir süre geçmiş olmasına ve pek çok otorite tarafından son sezonu olumsuz değerlendirilse de anlaşılıyor ki dizi, hayranları tarafından hala gündemde.

4. Community

IMDb: 8,5

2015'te biten 6 sezon sürmüş komedi dizisi 'Community', o kadar başarılıydı ki hayranları onun yerini hiçbir şeyle dolduramadı.

5. Space Force

IMDb: 6,8

'The Office' ve nice komedi dizi/filmlerinde karşımıza çıkan Steve Carell'in Netflix özel içeriği olarak yarattığı 'Space Force'ta, Uzay Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan beceriksiz bir askeri konu alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Marcella

IMDb: 7,4

Eşiyle yaşadığı problemlerden sonra cinayet masasındaki görevine geri dönen bir polisin hikayesini anlatıyor. 2016'da başlayan dizinin 3. sezonunun Haziran'da yayınlanmasıyla tam 203 sıra atlayarak hayranları diziyi yeniden popüler hale getirmiş gibi gözüküyor.

7. Snowpiercer

IMDb: 6,3

Yeni diziler arasından sıyrılmayı başaran bu dizi, haftada  bölüm yayınlanıyor. Dünyanın aşırı soğumasıyla bir trene sığınan insanların hikayelerini anlatan dizi, günümüz toplumlarına da ışık tutacak şekilde sınıfsal çatışmaları da gözler önüne seriyor.

8. The Office

IMDb: 8,9

Bir klasikle karşı karşıyayız. Ricky Gervais'in yarattığı 'The Office' belli ki üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin eskimiyor.

9. The 100

IMDb: 7,7

Dünyanın yaşanılmaz hale gelmesiyle bir uzay istasyonuna taşınan insanlığın, yıllar sonra yeryüzüne 100 genci göndermesiyle başlayan hikaye, heyecanlı temposuyla sevenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

10. Vikings

IMDb: 8,5

Vikinglerin hüküm sürdüğü 8. yüzyıl İskandinavya'sında geçen ve 6 sezon süren yapım, izleyicilerin ilgisini bir süre daha çekecek gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Supernatural

IMDb: 8,4

2005'ten bu yana süren dizi 2019 sonunda, son sezonuyla sevenleriyle buluştu. İki kardeşin babalarının yolundan giderek olağanüstü varlıklarla savaştığı dizi tam 15 yıl sürdü.

12. F Is for Family

IMDb: 8,0

3. sezonu 2018'de yayınlanan bu animasyon komedi türü dizinin sevenleri, 4. sezon için 2020 Haziranına kadar bekledi. Çıkışı sonrası olumlu değerlendirmeler alan dizi tam 118 sıra yükseldi.

13. The Order

IMDb: 6,9

2020 Haziranında izleyicilerle buluşan bir diğer dizi olan 'The Order', genelde pek çoğumuzun ilgisini hemen çeken kurt adamlar ve büyülü güçler gibi bileşenler içeriyor. Çıkışının ardından 403 sıra tırmanarak listemizde 13. sıraya oturuyor.

14. Grey's Anatomy

IMDb: 7,6

2005'ten bu yana devam eden dizi çıktığı ilk günden beri çok büyük hayran kitlelerine ulaştı. Aynı zamanda dünyanın dört bir yanında benzeri projelerin çıkmasını sağladı. Uzun süredir hayatımızda olan dizi, belli bir standardı korumuş olacak ki hala sevenleri çok fazla.

15. Breaking Bad

IMDb: 9,5

Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak kabul edilen 'Beaking Bad' 2013 yılında final yapmış olmasına rağmen hala revaçta. Diziyi sevenler için hatırlatalım 2019 yılında 'El Camino: A Breaking Bad Movie' adıyla izleyiciler diziyle aynı tadı alamasa da 'Breaking Bad' özlemini az da olsa yatıştırdığı bir film çıkmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizin bu sıralar izlemekten zevk aldığınız diziler hangileri? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
16
5
4
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#15 ❤

Özge

Greys anatomy... üzümlü kekim 🧡

Jesus Cry

Sense 8 ..