Görüş Bildir
Haberler
FIFA 22'nin Yeni Etkinliği Duyuruldu: Bu Mbappe'yi Durdurmak İmkansız!

FIFA 22'nin Yeni Etkinliği Duyuruldu: Bu Mbappe'yi Durdurmak İmkansız!

Burak Kaya
02.01.2022 - 14:08

FIFA 22'ye belirli aralıklarla yeni etkinlikler geliyor. Dün gelen yeni etkinlik ile birlikte birçok oyuncu, özel kartlarına kavuştu. Mbappe'nin kartı ise etkinliğin en gözde kartı olmaya aday.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni etkinlik geldi.

FIFA'nın sevilen etkinliklerinden olan Headliners etkinliği, gerçek hayattaki sonuçlara göre özellikleri artan kartlardan oluşuyor. Örneğin, Mbappe'nin kartı şu an 93 genel ratinge sahip. Eğer PSG, üst üstte 4 galibiyet alırsa bu kartın bütün özellikleri de +1 yükseltme alacak.

Nkunku'nun kartına baktığımız zaman, iki yönlü bir orta saha arayan herkesin değerlendirebileceği bir kart. Eğer kadronuza uyuyorsa, kesinlikle bir şansı hak ediyor.

Fransız, inanılmaz bir silah.

Fransız, inanılmaz bir silah.

PSG'nin süper starı Mbappe, kesinlikle oyunun en tehlikeli hücum oyuncularından bir tanesi.

93 genel rating ile birlikte etkinliğin eng özde oyuncusu olan Fransız, 99 hıza sahip. Defans arkasına atılan toplarda büyük bir silaha dönüşen kart, ceza sahası içerisinde de tam anlamıyla bir canavar.

Pas ve fiziği de yeterli seviyede olan kart, PSG'nin ligde kolay bir şekilde 4 galibiyet almasıyla bir seviye yukarı çıkacak ve o zaman durdurulamaz olacak.

Şu an 5.5 milyon coins seviyelerinde olan kart, PSG'nin alacağı sonuçlara göre daha da artabilir.

Hollandalı, defansta güven veriyor.

Hollandalı, defansta güven veriyor.

Liverpool'un başarılı defans oyuncusu Van Dijk, özel kartı ile birlikte Headliners promosunda yerini aldı.

91 genel ratinge sahip olan kart, 81 hız ve 93 defans özelliği ile birlikte defanstaki en önemli gücünüz olabilir. Kısa ve uzun pas özellikleri de çok iyi olan Hollandalı, baskı yediğinizde veya hızlı oyun kurmak istediğinizde size yardımcı olacaktır.

Fiziği de iyi olan kart, kimyalanma kolaylılığı ile birlikte oyunun en iyi defanslarından olacaktır. 800 bin coins civarında bir değere sahip olan kart, Liverpool'un performansına göre daha da yükselebilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın