Görüş Bildir
Haberler
Fenomen Naz Mila Sosyal Medyada İç Gösteren Elbisesiyle Olay Oldu...

Fenomen Naz Mila Sosyal Medyada İç Gösteren Elbisesiyle Olay Oldu...

GNS
23.11.2021 - 23:08

Televizyonda yayınlanan popüler bir evlilik programında gelin adayı olarak tanınan ve sonrasında sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam eden Naz Mila yine gündem oldu. Cesur pozlar vermekten ve dekolte sınırlarını aşmaktan çekinmeyen Mila'nın iç gösteren kıyafetiyle Instagram hesabına fotoğraf yüklemesi olay oldu. Takipçilerinin beğenilerini kazanan Naz Mila beyaz elbisesiyle tüm ilgileri üstüne topladı. İşte o görüntüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönemler televizyon ekranlarında görülen popüler gelin adaylarından Naz Mila sosyal medyada olay olmaya devam ediyor. Her paylaşımıyla adından söz ettiren Mila'nın Instagram hesabında 1,3 milyon takipçisi bulunuyor. Son paylaştığı beyaz elbiseli pozu ise herkesin dikkatini çekti.

Naz Mila Sınırları Zorlamaya Devam Ediyor

Naz Mila Sınırları Zorlamaya Devam Ediyor

Zuhal Topal'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında popüler gelin adaylarından biri olan Azerbaycan asıllı fenomen Naz Mila sansasyonel pozlarına bir yenisini daha ekledi. Yaptığı cüretkar paylaşım ve yorumlarla gündeme gelen eski gelin adayı gece eğlencesi öncesi tercih ettiği elbiseyi paylaştı.

Bir buçuk milyona yakın takipçisi bulunan Mila beyaz elbisesinin içine sütyen giymemeyi tercih etti.  İç gösteren elbisesiyle pozlar veren Naz Mila hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı.

İşte Naz Mila'nın O Paylaşımı

İşte Naz Mila'nın O Paylaşımı

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
16
8
8
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

Telegram'a girip "Naz Mila" diye arat da açlığını bastır bâri, editör kardeş..

andreguidoz

ne varki orda