Fenerbahçeli Taraftar Oluşumu 12 Numara, Josef de Souza'dan Özür Diledi
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig'in 30. hafta maçında yaşanan olaylar gündeme damga vurdu. Sahaya giren Trabzonsporlu bir grup taraftar ile Fenerbahçeli futbolcular kavgaya tutuşmuştu. Fenerbahçeli taraftar oluşumu '12 Numara' daha önce yaptığı paylaşımlardan bir kısmını silerek Josef de Souza'dan özür diledi.
2022 yılında Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan müsabakada sahaya giren bir taraftar, Beşiktaşlı futbolcu Salih Uçan'a tekme atmıştı.

Taraftarı takım arkadaşından uzaklaştırmak isteyen Josef de Souza ise yakaladığı kişinin ensesinden tutarak fırlatmıştı.

Salih Uçan'a tekme atan taraftara müdahalede bulunan Josef de Souza kırmızı kart görmüştü.

Fenerbahçeli taraftar oluşumu o gün yaşanan olaylar hakkında attığı tweetlerle gündeme geldi.

Geçmişte yaşanan olaylar hakkında yaptığı paylaşımları silen 12 Numara, daha sonra bir açıklama yaptı.

Taraftarlar daha önce yapılan paylaşımları hatırlatmıştı.

O paylaşımlar ise silindi. Ardından 12 Numara bir açıklama yaptı.

Josef de Souza'nın açıklamalarını alıntılayan 12 Numara, Brezilyalı futbolcudan özür diledi.

Yapılan paylaşımda 'Josef de Souza’nın, Ankaragücü maçında yaşanan olaylar sonrası yaptığı nefsi müdafaası ile ilgili o gün fazla abarttığımızı ve hakkını yediğimizi dün gece çok daha iyi anladık. Bu nedenle Josef’den amasız fakatsız 12 Numara olarak özür diliyoruz. Az bile yapmış…' ifadeleri kullanıldı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
12 numara nın ultraslanda farkı yok bomboş bi oluşum
Provokatör anthonysoprano heryerde.
Furio karısını sktiğinden beri toplayamadı kendini
ligler ertelenecek mi acaba? sanmam. neden? çünkü GS'nin ve FB'nin zor maçı yok bu hafta. TS'ye lig sonuna kadar stat kapama cezası verilecek mi? sanmam. hük... Devamını Gör
Niye almıyo müdür bi izah etsene aynı şeyi mi izledik emin olalım. Bir tane taraftara karşı kulübün korumaları varken onları da aşıp taraftara saldıran fener... Devamını Gör