Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçeli Oyuncular O Maçında Ertelenmesini İstedi!

Fenerbahçeli Oyuncular O Maçında Ertelenmesini İstedi!

Batuhan
06.04.2015 - 14:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçeli oyuncular Rize'deki saldırıyı 'zor atlatırız' dediler ve ertelenen kupadaki Mersin İdman Yurdu ligdeki Bursaspor maçının ardından Eskişehirspor maçının da ertelenmesini istediler.

Fenerbahçe'nİn Rize deplasmanında uğradığı silahlı saldırı Sarı-lacivertli camiayı kelimenin tam anlamıyla allak bullak etti. Özellikle de ralihsiz olayın an be an içinde bulunan futbol takımında moraller sıfır. Futbolcular bu şartlar altında sahaya çıkıp mücadele etmelerinin imkansız olduğu görüşündeler. Bu düşüncelerini de dün Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Mamuh Uslu ve Tolga Deniz Aytöre ile yaptıkları toplantıda dile getirdiler. Futbolcular dün gruplar halinde kulüp binasına giderken, saatler boyunca durum değerlendirmesi yapıldı.

'Eskişehir maçı da ertelensin'

Sarı-lacivertli oyuncular, 'Olaylardan tm takım çok etkilendi. Kendimize zor geliriz' dediler ve kupadaki Mersin İdman Yurdu, ligdeli Bursaspor maçlarının yanı sıra Eskişehirspor karşılaşmasının da ertelenmesinin gerektiğini söylediler. Özellikle yabancı futbolcuların büyük tereddüt içinde oldukları öğrenildi.

Habertürk

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0