Görüş Bildir
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kutlamalar sırasında Kadıköy

Kutlamalar sırasında Kadıköy

Aziz Yıldırım'dan GFB'lilere 'Paralı Köpekler' Çıkışı

Şampiyon Kupasına Kavuştu

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda şampiyonluk kupasına kavuştu.

Sarı-lacivertli oyuncular, kupayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den aldı.

KUTLAMALARDAN NOTLAR

Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın Spor Toto Süper Lig'de kazandığı şampiyonluğun kutlamalarında, sarı-lacivertlilerin amatör şubeleri bu sezon kazandıkları kupalarla statta tur attı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen organizasyonda sahaya çıkan yüzme, yelken, boks, masa tenisi, kürek, basketbol ve voleybol takımları ile A2 futbol takımı sporcuları, kupalarıyla saha içinde tribünleri dolaştı.

Amatör şubelerin geçiş töreninin ardından Fenerbahçe'nin '100. Yıl Marşı'nı hazırlayan sanatçı Kıraç sahneye çıkarak, 100. yıl kutlamalarından bu yana 7 yıldır Fenerbahçe tribünlerinde söylenen marşı seslendirdi. Daha sonra Burak Kut, Alişan ve Funda Arar sahneye çıktı.

IŞIK GÖSTERİLERİ

Havanın kararmasının ardından kutlamalar için hazırlanan ışık gösterileri başladı. Sarı-lacivertli renklerden oluşan ve stat hoparlörlerinde çalınan müziğe göre hareket eden ışık şovu geceye renk kattı.

Bu arada, futbol takımının şampiyonluk kupa töreni için sahanın ortasında sahne kuruldu.

YILDIRIM'A SEVGİ SELİ

Kapılar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra yönetim kurulu üyeleriyle beraber stat içinden geçerek protokol tribününün bulunduğu bölüme doğru gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

'Her yer Aziz, her yer Yıldırım' şeklinde tempo tutan taraftarların tezahüratları eşliğinde yürüyen Fenerbahçe başkanı, tribünlere el sallayarak taraftarı selamladı.

Kutlamalar için stat kapıları saat 18.00'den itibaren açıldı.

EFSANELER ANILDI

Kutlamalar öncesinde vefat eden Fenerbahçeli sporcular anıldı.

Efsane isimlerden Selçuk Yula ve Lefter Küçükandonyadis'in görüntüleri skor ekranından verildiği sırada tribünlerdeki tezahüratlar arttı.

Bir ara Türk Telekom kale arkası tribünde yoğun bir şekilde, sarı-lacivertlilerin eski Brezilyalısı 'Alex de Souza' tezahüratları yükseldi.

NOTLAR

  • Taraftarlar yaptıkları tezahüratlarda veya çalınan şarkılara eşlik ederken rakipleri Galatasaray'a göndermede bulundu. Tribündekiler, sarı-kırmızılı ekibe yönelik küfürlü tezahürat da yaptı.

  • Tribünlerdeki az sayıda pankartlarda 'Hepimiz ölelim Fenerbahçe yaşasın', 'Hasdal tutsakları Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlar' yazıları yer aldı.

Sarı-lacivertli kulübün kutlamaları devam ediyor.

HT Spor

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Topuz, kupa törenine köpeğini de getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saraçoğlu, kutlamaya hazır

Saraçoğlu, kutlamaya hazır

via @demarkesports

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kutlamada Olay! Faciadan Dönüldü

Fenerbahçe'nin bugün Bağdat Caddesi'nde başlayan şampiyonluk kutlamaları sırasında bir taraftar ölümden döndü.

FANATİK gazetesinden Murat Akbaş'ın haberine göre; Fenerbahçeli futbolcular, Can Bartu Tesisleri'nden kutlamaların yapılacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'ına üstü açık bir otobüs aracılığıyla giderken, taraftarların yoğun ilgisine maruz kaldılar. Otobüs, yollara kadar taşan insan kalabalığı nedeniyle adım adım ilerlemek zorunda kaldı. Bu sırada takım otobüsünün arkasında bulunan başka bir taraftar otübüsü ise az kalsın bir faciaya yol açıyordu.

Konvoyun Şaşkınbakkal'a geldiği sıralarda, Taşdelenli Fenerbahçeliler'e ait olan otobüsün şöforü ile, takımı görmeye gelen Sarı Lacivertli taraftarlar arasında bir gerilim yaşandı. Tartışmanın devamında tarftarların aracı tekmelemesi üzerine sinirlenen araç sürücüsü, otobüsü konvoydan çıkarmak için sağ tarafta bulunan kaçış yoluna doğru sürdü. Bu hamle sırasında bir taraftarın aracın altında kaldığı görülürken ortama panik havası hakim oldu. Aracın altında kalan taraftarın yaralandığı ancak, hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılınca herkes derin bir nefes aldı. Bu sırada yaşananları takım otobüsünden izleyen Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, ambulansı arayarak yaralı taraftara müdahale edilmesini istedi. Taraftar, ambulansın gelmesi beklenmeden karga tulumba vaziyette, araca bindirilerek hastaneye götürüldü.

HaberArtıBir

Kaynak: http://www.haberartibir.com.tr/spor/k...

Fenerbahçe Şampiyonluk Kutlamalarına Başladı

Fenerbahçe 19. şampiyonluk kutlamalarına başladı. Fenerbahçe kulübü tesislerde verdiği yemekle kutlamaların startını verdi.

2013– 2014 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi. futbolcular,teknik heyet, aileleri ve tesis personeli ile birlikte düzenlenen barbekü partisinde oyuncular tüm sezonun stresini attı. Renkli görüntülere sahne olan Barbekü Partisi'nden objektiflerede ilginç görüntüler yansıdı.

FB TV İZLE

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
1
1
1
0