Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin 40 Milyon Euroluk İkilemi: Kim Min-Jae'yi Satacak Mı?

Fenerbahçe'nin 40 Milyon Euroluk İkilemi: Kim Min-Jae'yi Satacak Mı?

GNS
28.11.2021 - 22:21

Fenerbahçe'nin son dönemdeki yıldız oyuncuları Güney Koreli Kim Min-Jae ve Macar futbolcu Attila Szalai, Avrupa'nın büyük kulüpleri tarafından takibe alındı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 5.9 milyar TL borcu bulunduğu bilinirken takımın iki yıldız futbolcuyu geride bıraktıkları takdirde güç kaybedeceği korkuları da göz önüne alınıyor. Peki Fenerbahçe Kim Min-Jae'yi ve Attila Szalai'yi satıyor mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe son dönemde yakaladığı yükselişi devam ettirmek istiyor. Takıma büyük katkı sağlayan Güney Koreli yıldız futbolcu Kim Min-Jae ile Macar futbolcu Attila Szalai'nin Avrupalı büyük takımlarca istenmesi kulübün aklını karıştırdı. Peki Fenerbahçe Kim Min-Jae'yi satacak mı? İşte detaylar...

Kim Min-Jae ve Szalai Avrupa'dan İsteniyor

Kim Min-Jae ve Szalai Avrupa'dan İsteniyor

Fenerbahçe'de ciddi teklifler alan Kim Min-Jae ve Attila Szalai’nin devre arasında Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali belirdi. İki futbolcunun kulübe 40 milyon euroluk bir gelir getirebileceği aktarılırken, Min Jae ve Szalai'nin aynı anda satılması halinde takımın güç kaybedeceğinden korkulduğu ifade edildi.

Min-Jae Kim ve Attila Szalai, Avrupa'nın dev kulüplerinin takibinde. Kim'i; Juventus, Tottenham ve Porto istiyor. Szalai'yle İngiliz ekipleri ve özellikle de Chelsea yakından ilgileniyor. Yönetim ise ikilemde.

Medya Tarafından Doğrulandı

Medya Tarafından Doğrulandı

İngiliz ve Macar medyası, Szalai için Chelsea'nin 16 milyon euro önerdiğini, Fenerbahçe'nin ise 20 milyon euroya oyuncuyu bırakmaya hazır olduğunu yazıyor. Transfer kaynakları da Kim'in 20 milyon euroluk serbest kalma bedelinin devre arası kullanılabileceğini vurguluyor. Bu, Fenerbahçe için 40 milyon euroluk bir girdi anlamına geliyor. Fakat soru belli: Kanarya bu iki oyuncuyu satmalı mı? Ali Koç ve ekibi yanıtı arıyor. Şampiyonluk hedefi yolunda yeri dolmayacak bu iki oyuncunun görkemli bonservis karşılığı satılması yönetimin devre arasındaki ana gündemi olacak.

Borcun 10'da 1'i Kapanıyor

Borcun 10'da 1'i Kapanıyor

Kim ve Szalai'den gelmesi olası 40 milyon euroluk transfer geliri, Fenerbahçe'nin toplam borcunun 10'da birini karşılıyor. Kanarya'da borç yaklaşık 5.9 milyar TL iken son kurla bu rakam 562 milyon TL'ye denk geliyor. Sadece Szalai için yüzde 13.5 pay Apollon'a gidecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Alexten sonra sayısız vasıfsız topçuya dünyaları veren bizim yönetimler 40 yılın başı iki düzgün adamı bari ellerinden kaçırmasalar.