Görüş Bildir
Haberler
Genç Fenerbahçe'ye Kayseri Sürprizi

Genç Fenerbahçe'ye Kayseri Sürprizi

Fatih
02.12.2014 - 20:13 Son Güncelleme: 02.12.2014 - 22:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Fenerbahçe, evinde Kayserispor'u ağırladı.

İki takımın da ağırlıklı olarak genç oyuncularını sahaya sürdüğü maç 2-1 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda PTT 1. Lig ekibi Kayserispor ile yaptıkları maçta, 4 genç oyuncunun yanı sıra A takımda az süre alan oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürdü.

Spor Toto Süper Lig'de 30 Kasım Pazar günü Eskişehirspor ile yaptıkları maçta sahaya sürdüğü kadrodan hiçbir ismi bu akşam 11'e almayan Kartal, Eskişehirspor mücadelesinde 11'de bulunan Sow ve Meireles'i kupa mücadelesinde yedekte tuttu.

Takımın en tecrübeli ismi Selçuk Şahin sahaya kaptan olarak çıktı.

Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bugün forma giyemeyen Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Kuyt, Kadlec, Alper Potuk, Emenike, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal ve Serdar Kesimal maç kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe'de uzun süren sakatlığın ardından yaklaşık iki hafta önce takıma katılan Egemen Korkmaz ise 9 ay sonra bir maçta sahaya çıktı.

Fenerbahçe karşısına 17 kişilik bir kadroyla çıkan Kayserispor'da Bobo ve Nobre kadroda yer almadı.

Karşılaşmaya ev sahibi Fenerbahçe hızlı bir başlangıç yaptı. 31. dakikada 1996 doğumlu Caner Koca attığı golle Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip Kayserispor'un golü ise çok gecikmedi. 39. dakikada Turgut Doğan Şahin attığı mükemmel golle skoru eşitledi. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle gitti.

2. yarıda ise daha dengeli bir mücadele vardı. İki takım da bir çok pozisyon buldu. 2 ekibin de golcüleri pozisyonları değerlendiremeyince maçta son dakikalara kadar gol sesi çıkmadı. Maçın 90. dakikasında ise Kayserispor'dan skoru belirleyen gol gelid. Marko Simic attığı kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Fenerbahçe pozisyonlar yakalasa da karşılaşmadan Kayserispor galibiyetle ayrıldı.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerba...

9 Aylık Ayrılık Son Buldu

Fenerbahçe 'de uzun süren sakatlığın ardından yaklaşık iki hafta önce takıma katılan Egemen Korkmaz, 9 ay sonra bir maçta sahaya çıktı.

Sarı-lacivertli formayı en son, geçen sezonun 23. haftasında Kadıköy'de Gençlerbirliği'ni 2-0 yendikleri maçta giyen Egemen, uzun bir aradan sonra kupa mücadelesiyle sahalara döndü.

Egemen, 5 maç sonra formasına kavuşan Alves ile savunmanın göbeğinde görev aldı. Ligde Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan sonra 2 maçta cezası nedeniyle 3 maçta da Kartal'ın tercihiyle 11'e giremeyen Alves, kupada maça başlayan kadroda yer aldı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0