Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Ardından Taraftarlar Birbirine Girdi

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Ardından Taraftarlar Birbirine Girdi

Çanakkale'de Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında kazandığı 2-0'lık derbi maçın ardından İskele Meydanı'nda karşılaşan Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi. Kısa süreli arbedenin yaşandığı tartışmada polis biber gazı kullanarak taraftarları ayırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig 23'üncü haftada, Fenerbahçe ve Beşiktaş derbi mücadelesinde karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda, maçtan Fenerbahçe 2-0 galip ayrıldı. Maç sonunda Çanakkale İskele Meydanı'nda toplanan 50 kişilik Beşiktaş taraftar grubu ellerinde meşalelerle, yenilgiye rağmen takımlarına tezahüratla destek verdi. 

Bu sırada Kordon boyundan İskele Meydanı'na doğru yürüyüşe geçen ve Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyetini kutlayan grup iskele meydanındaki Beşiktaşlı taraftarlarla karşılaştı. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa süreli arbedenin yaşanmasına neden oldu. Polis taraftarlar arasında yaşanan tartışmanın büyümesini engellemek için biber gazı kullandı. Olayların büyümemesi için iskele meydanına takviye kuvvet istendi. Takviye kuvvetin gelmesiyle birlikte iki takımın taraftarları sessiz bir şekilde dağıldı.

Öte yandan Van'da Fenerbahçeli taraftarlar maçın ardından şehir merkezinde sevgi gösterilerinden bulundu bu sırada bir grup Beşiktaş taraftarı tezahüratlara karşılık verince kavga çıktı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
6
4
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın