Görüş Bildir
Haberler
Zirveyle Puan Farkı 8'e Yükseldi | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor

Zirveyle Puan Farkı 8'e Yükseldi | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, evinde Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertlilerin golünü Mehmet Topal atarken Alanyaspor'un golü Daniel Candeias'tan geldi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın kazandığı haftada Fenerbahçe 2 puan daha kaybederek zirvenin 8 puan gerisinde kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Alanyaspor'u konuk etti.

Fenerbahçe, 'Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Robin van Persie, Volkan Şen, Emenike' 11'iyle sahaya dizildi. Böylelikle Hollandalı yıldız Robin van Persie, bu sezon Süper Lig'de ilk kez bir maça ilk 11'de başlamış oldu.

Alanyaspor'un 11'i ise 'Zlamal, N'Sakala, Abdoulaye Ba, Omeruo, Gassama, Sackey, Deniz, Candeias, Aissati, Emre Akbaba, Vagner Love' isimlerinden oluştu.

Sarı lacivertli takımda Mehmet Topal, 36. dakikada attığı golle skoru 1-0'a getirdi. İlk 45 dakika bu skorla sonuçlandı ve Fenerbahçe soyunma odasına avantajlı gitti. Hakem Alper Ulusoy, ilk 45 dakikada verdiği kararlarla ve gösterdiği 7 sarı kartla çok eleştirildi. 

Konuk ekip Alanyaspor, 59. dakikada Daniel Candeias'ın attığı golle maçta eşitliği yakaladı. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde Alanyasporlu Sackey, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalan dakikaları 1 kişi eksik rakibine karşı oynayan sarı lacivertliler galibiyet golünü bulamadı. Fenerbahçe, evinde Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak önemli bir 2 puan kaybetti ve zirvenin 8 puan gerisinde kaldı.

Ligin 8. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk olacak. Alanyaspor ise Bursaspor'u ağırlayacak.

Maça dair bilgiler

  • Robin van Persie 154 gün sonra bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Van Persie, 11'de sahaya çıktığı son maçta 2 gol atmıştı. 

  • Robin van Persie, son 9 lig maçında 10 gole katkıda bulunmuştu. (7 gol, 3 asist)

  • Mayıs 2016'dan bu yana ligdeki ilk golünü atan Mehmet Topal, Alanyaspor karşısında ilk yarının en fazla topla buluşanı oldu (52).

  • Evinde oynadığı son 5 lig maçında da gol yiyen Fenerbahçe, en son Ekim-Aralık 2014'te 5 maç üst üste kalesini gole kapatamamıştı.

OptaCan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
17
9
8
6
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BwK

sarı kanarya diye bize yutturdukları adamlar dalin civ civi çıktı asdsadsad

WantonNovelSMYRNA

Gerçek Lige Hoşgeldin KİTTY!! Hello Kitty!

Melih Ugur Oktar

fenev olmayınca gün içinde güzel bir haber alamıyoruz