Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 93-79 Galatasaray

Fenerbahçe 93-79 Galatasaray

Enver K.
25.05.2016 - 21:42

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final ilk maçında Galatasaray Odebank’ı konuk eden Fenerbahçe 93-79 galip geldi ve seride 1-0 öne geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ilk maçında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank’ı 93 – 79 yenerek seriyi 1 – 0 yaptı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de basketbol takımını yalnız bırakmazken, Ülker Sports Arena’yı dolduran sarı lacivertli taraftarlar takımlarına yoğun destek verdi.

Bu arada zaman zaman tansiyonun da yükseldiği karşılaşmanın ikinci periyodunda sarı kırmızılı takımda Göksenin Köksal’ın Antic’e yaptığı faul sonrası iki oyuncu arasındaki yaşanan gerginlik sonucunda tribünlerde hareketlenmeler yaşandı. Birkaç dakika sonra karşılaşmanın başharekimi Engin Kenrerman ile Ergin Ataman arasında tartışma çıktı. Kennerman, Ataman’ın itirazlarını teknik faul ile cezalandırdı.

Öte yandan serinin ikinci maçı 27 Mayıs Cuma günü yine Ülker Sports Arena’da oynanacak. Bu karşılaşma 20.00’da başlayacak.

Aziz Yıldırım, Ergin Ataman'a böyle tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım, Ergin Ataman'a böyle tepki gösterdi.

Bir pozisyonda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'ı ve hakemleri protesto etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
38
15
12
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Galatasaraylıyım.Fenerbahçenin yüzde 99 kazanacağını düşünüyordum.Öyle oldu Obradovic Galatasaray'ın en sıkıntılı yeri pota altına oynadı ve kazandı zaten öy... Devamını Gör

BEŞİKTAŞLI ABİ

Türk Spor tarihinin en aşşalık adamı aziz yıldırımdır.......

tibet kartal

şu aziz yıldırım Türk sporundan bi siktir olup gitsin artık