Görüş Bildir
Haberler
Fazıl Say'dan Ünlülere Genco Erkal Tepkisi: 'Milyonlarca İnsan Seksi Fotoğraflar Uğruna mı Etki Alanınızda?'

Fazıl Say'dan Ünlülere Genco Erkal Tepkisi: 'Milyonlarca İnsan Seksi Fotoğraflar Uğruna mı Etki Alanınızda?'

Ulaş
20.04.2021 - 14:10

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, tiyatro sanatçısı Genco Erkal'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma açılmasına ve ünlü isimlerin sessizliği bürünmesine tepki gösterdi. Say 'Bu kadar milyon insan etki alanınızda; kuklalaşmak- robotlaşmak- e? 3-5 seksi foto uğruna mı? Sadece bu mu? Yapmayın.. Bunu bu topluma yapmayın...' ifadelerini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 'Cumhurbaşkanı’na hakaret' suçlamasıyla hakkında soruşturma açılan ve dün adliyeye giderek ifade veren usta tiyatro sanatçısı Genco Erkal'a destek olmayan 'starları' eleştirdi. Say Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 'Genco Erkal 83 yaşında. Bir Efsane... Sizi savunuyor. Sizin hayatınızı. Geleceğinizi. Bu ülkenin aydınlık geleceğini... Sevgili 'star'lar... Sizi de... Aslında en çok sizi savunuyor. Haberiniz var mı? Paylaştınız mı? Savundunuz mu? Her yere baktım hiç bir şey göremedim. Bu beni tedirgin ediyor gençler...' dedi.

Fazıl Say paylaşımında şu ifadelere yer verdi 👇

'İşte bu noktada kızmaya başlıyorum.. Yok yok... kızmıyorum... içerliyorum...

Biraz üzülüyorum...

Hadi..

Hadi..

Hadi bir bütün olun değerlerinizle. Hür ve özgür olun. Geniş ve gelecekten yana olun.. Bu sizi toplumla da bütünleştirecek. Sahip çıkın toplumun değerlerine..Kendi özgürlüğün bu. Toplumun genişliğindeki kendi özgür alanın, zaten, seni sen eden yahu!!

Bu kadar milyon insan etki alanınızda; kuklalaşmak- robotlaşmak- e? 3-5 seksi foto uğruna mı? Sadece bu mu? Yapmayın.. Bunu bu topluma yapmayın...

Şu gün; çok daha fazla ihtiyaç var size... Salgında da... Ülke imajında ve sağduyularda... Maddi manevi sıkıntılarda her şeyde...

ÇOK! Lütfen... Beni dinleyin, lütfen. Duyarlılığa çağırıyorum sizi. Her konuda... Özgürlüğe. Bir olmaya.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
29
6
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın