Görüş Bildir
Haberler
Fatih Altaylı'dan THK Kayyumuna Sert Sözler: 'Keşke Bir de Tarağı Olsaydı...'

Fatih Altaylı'dan THK Kayyumuna Sert Sözler: 'Keşke Bir de Tarağı Olsaydı...'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Türkiye orman yangınlarıyla sarsılırken düğüne gittiğini söyleyen Türk Hava Kurumu'nun Kayyumu Cenap Aşçı'ya 'Keşke bir de tarağı olsaydı. Ülke yanarken taranırdı' diyerek tepki gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orman yangınlarıla mücadele eden Muğla'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, dün akşam bir Halk TV yayınına katıldı ve kayyum idaresindeki Türk Hava Kurumu'nu aradıklarını, 'Burada kimse yok. Herkes saat 15.30'da çıktı. Yarın sabah arayın' yanıtını aldıklarını açıkladı.

Bunun üzerine CNN Türk yayınına bağlanan THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı ise bir yakınının düğününe gittiğini söyledi. Aşçı'nın bu açıklaması tepki çekti.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bugün köşesinde AKP'li eski Gümrük ve Tekel Bakanı olan THK’nın Kayyumu Aşçı’ya çok sert ifadelerle yüklendi. Altaylı'nın yazısının ilgili kısmı şöyle:

'Dün aynı anda 20 yerde yangın var. Bakanlık ise 3 uçakla müdahale edildiğini söylüyor. THK uçakları ise hala yerde. ‘Bakanlık kiralamıyor, bari biz kiralayalım’ diye arayan Belediye Başkanı ise Kayyum yönetimindeki THK’da bir yetkiliye ulaşamıyor. Zaten belediyenin aramasına gerek yok. Orada biraz liyakatli biri olsa yapacağı belli.

“Ulan memleket yanıyor” diyecek ve kendi karar verip bu uçakları uçuracak. Yangına gönüllü müdahale edecek. O koltukta ben oturuyor olsam, yapacağım net bu. İsterse suç olsun, isterse ceza alacak olayım. ‘Orman yanacağına ben yanarım’ deyip o uçakları Bakan’a rağmen uçururum.

Peki, Türkiye yanarken THK kayyumu neredeymiş biliyor musunuz? Ben görmedim ama kendi söyledi. Düğündeymiş düğünde. Keşke bir de tarağı olsaydı. Ülke yanarken taranırdı.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
11
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oğuz

Fatih altaylı öoğu kimse sevmiyor ama adamın böle arada lafı gediğine oturttuğu çok oluyor

Ahmet Sevindi

ben olsam düzeltirdim. annesine tarak lazım ona verelim bunu çıkardı diye. çünkü annesinin evladı nasıl olsa

Deniz Ateş

Yıllar önce bir canlı yayında telefonla bağlanan kadın melih gökçek'e demişti ki "biz genelevlerde çalışan bütün kadınlar toplansan senin gibi bir evlat doğu... Devamını Gör