Görüş Bildir
Haberler
fastPay Wildcats, Galatasaray'ı 3-2 Yenerek VFŞL 2021 Kış Mevsimi Finaline Yükseldi

fastPay Wildcats, Galatasaray'ı 3-2 Yenerek VFŞL 2021 Kış Mevsimi Finaline Yükseldi

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 Kış Mevsimi Yarı Finalleri ilk gün mücadelesinde fastPay Wildcats ve Galatasaray Espor karşılaştı. Son derece çekişmeli geçen bu seriyi sizler için özetledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maç

1. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

StarScreen - Sion vs Luana - Renekton

Ferret - Olaf vs Mojito - Nidalee

Serin - Orianna vs Bolulu - Zoe

HolyPhoenix - Kalista vs Ruvelius - Tristana

Farfetch - Rell vs Zergsting - Gragas

Üst koridorda StarScreen'e yapılan kule altı sonucunda Bolulu ilk kanı almayı başardı. Üst koridorda çıkan savaşı kazanan Galatasaray ilk alameti almayı başardı. Alt koridorda alamet sayesinde ilk kuleyi alan taraf Galatasaray olsa da savaşı kazanan Wildcats oldu. Wildcats ilk iki ejderi almayı başardı. Galatasaray üçüncü ejderi almayı başaran taraf oldu. Orta koridorda çıkan savaşı kazanan Galatasaray dördüncü ejderi de almayı başardı. Orta koridorda aldıkları StarScreen skoruyla Galatasaray baronu alan taraf oldu. Beşinci ejderi de almayı başaran Galatasaray oldu. Orta koridorda savaşı kazanan Galatasaray ilk maçı kazanmayı başardı.

2. Maç

2. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Luana - Renekton vs StarScreen - Urgot

Mojito - Hecarim vs Ferret -Volibear

Bolulu - Velkoz vs Serin - Orianna

Ruvelius - Jinx vs HolyPhoenix - Kalista

Zergsting - Tahm Kench vs Farfetch - Alistar

İlk ejderi alan taraf Wildcats oldu. Üst koridor etrafında çıkan savaşta Galatasaray ilk kan ile birlikte 2 skor daha almayı başardı. İkinci ejderi ve ilk alameti almayı başaran taraf Galatasaray oldu. İkinci ejderi alan Wildcats olsa da Galatasaray Farfetch skorunu almayı başardı. Dördüncü ejderi alan Wildcats oldu. Beşinci ejderde çıkan savaşta savaşı kazanan Galatasaray ejderi de almayı başardı. Baronu alan Wildcats'i yakalayan Galatasaray savaşı kazandı. Altıncı ejderde savaşı kazanan Galatasaray maçı kazanarak seriyi 2-0'a getirmeyi başardı.

3. Maç

3. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Luana - Aatrox vs StarScreen - Gnar

Mojito - Hecarim vs Ferret -Volibear

Bolulu - Zoe vs Serin - Sylas

Ruvelius - Jinx vs HolyPhoenix - Samira

Zergsting - Tahm Kench vs Farfetch - Rell

Mojito'nun baskınıyla ilk kanı alan taraf Galatasaray olsa da Wildcats iki skor almayı başardı. İlk iki ejderi alan taraf Wildcats olurken ilk alameti alan taraf ise Galatasaray oldu. Üst koridorda çıkan savaşı kazanan Wildcats ikinci alameti almayı başardı. Dördüncü ejderi de alan Wildcats bulut ruhunu almayı başardı. Aldığı üstünlüğü iyi kullanan Wildcats maçı kazanarak seriyi 2-1'e getirmeyi başardı.

4. Maç

4. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

StarScreen - Wukong vs Luana - Gnar

Ferret - Volibear vs Mojito - Graves

Serin - Seraphine vs Bolulu - Galio

HolyPhoenix - Samira vs Ruvelius - Jinx

Farfetch - Rell vs Zergsting - Gragas

Alt koridorda Zergsting'i yakalayan Farfetch ilk kanı almayı başarsa da Ruvelius'da Farfetch'i düşürmeyi başardı. İlk ejderi alan taraf Wildcats olurken ilk alameti alan taraf ise Galatasaray oldu. Alt koridorda çıkan savaşta Wildcats 4 skor almayı başarırken Luana ise ilk kuleyi almayı başardı. İkinci ejderi almayı başaran Galatasaray oldu. İkinci alameti alan Galatasaray'a, Wildcats ikinci ejder ile karşılık verdi. Üçüncü ejderi almayı başaran taraf Wildcats oldu. Orta koridorda kazandığı savaşla birlikte Baron'u ve dördüncü ejderi alan Wildcats aldığı üstünlükle maçı kazanmayı başardı.

5. Maç

5. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

StarScreen - Malphite vs Luana - Gnar

Ferret - Volibear vs Mojito - Graves

Serin - Orianna vs Bolulu - Velkoz

HolyPhoenix - Senna vs Ruvelius - Tristana

Farfetch - Tahm Kench vs Zergsting - Rell

İlk ejderi alan taraf Galatasaray oldu. Alt koridorda çıkan savaşta Serin ilk kanı almayı başardı. İkinci ejderi almayı başaran Wildcats oldu. Orta koridorda Wildcats ilk kuleyi düşürmeyi başardı. Alt koridorda yaptığı kule altı ile iki skor almayı başaran Wildcats dördüncü ejderi de almayı başardı. Orta koridorda çıkan savaşı kazanan Wildcats beşinci ejderi alarak alev ruhunu almayı başardı. İnhibitör kulesinin altında katliam yapan Wildcats 3-2 kazanarak finale çıkmayı başaran takım oldu.

Bu içeriklerimizde ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın