Görüş Bildir
Haberler
Faruk K Kimdir, Kaç Yaşında, Soyadı Ne, Nereli? Faruk K'nın Eğitim Durumu Nedir?

Faruk K Kimdir, Kaç Yaşında, Soyadı Ne, Nereli? Faruk K'nın Eğitim Durumu Nedir?

Elif Ateş
20.05.2022 - 21:03

2002 yılında çıkan Honki Ponki şarkısı ile ünlenen Faruk K, tekrardan gündem oldu. Faruk K, bir dönemin en çok dinlenen şarkıcıları arasında yer alıyordu. Sanatçı müziğin haricinde pek çok alanla da ilgileniyor. Yonca Evcimik ile dans etmeye başladıktan sonra tanındı. Aynı zamanda bazı sanatçıların kliplerinde bulundu. Faruk K'nın hayatı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Faruk K kimdir, soyadı ne, kaç yaşında, nereli? Faruk K'nın eğitim durumu ve mesleği nedir? İşte detaylar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Popçu Faruk K Kimdir?

Popçu Faruk K kimdir?

Ünlü popçu Faruk K, 20 Nisan 1973 İstanbul'un Şişli'de dünyaya geldi. Sanatçının gerçek ismi Faruk Kurukaya'dır.49 yaşında olan Faruk K, aslen Sinopludur.

Faruk K Hangi Okuldan Mezun Oldu?

Şarkıcı Faruk K'nın eğitim durumu nedir?

Faruk K, lise öğrenimini İstanbul Yapı Meslek Lisesi'nde tamamladı. Liseden sonra tiyatro oyunlarında ve müzikallerde oyunculuk yaptı. Dans dersleri de alan sanatçı, Mimar Sinan Üniversitesi modern dans bölümünü okudu.

Faruk K'nın Mesleği Nedir?

Şarkıcı Faruk K'nın mesleği nedir?

Faruk K, iş hayatına oyunculuk ile başlasa da profesyonel dansçılık da yaptı. Daha sonra bestecilik ve söz yazarlığı yapmaya başladı. Çeşitli televizyon programlarında ve kliplerde sanat yönetmeni olarak çalıştı. Daha sonra kendi albümlerini çıkarmaya başladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın