Görüş Bildir
Haberler
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Reklam Ücretlerine Büyük Zam!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Reklam Ücretlerine Büyük Zam!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit 2017 yılında nikah masasına oturmuşlardı. 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alan oyuncu çift yeni bir kararla gündeme geldi. Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden biri olan Fahriye Evcen-Burak Özçivit ikilisi şimdilerde kaşe ücretlerine yaptıkları dudak uçuklatan zam ile konuşuluyorlar. İkili ürün tanıtımları konusunda artık günlük projelere değil, yıllık projelere sıcak bakıyorlar. işte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Kuruluş Osman dizisinde oynayan Burak Özçivit'in eşi güzel oyuncu Fahriye Evcen ise TRT ekranlarında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynuyor. Sayısız reklam teklifi alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, reklamlardan elde ettikleri gelirde de zam uyguladılar.

Günlük Değil, Yıllık Projelere Sıcak Bakıyorlar.

Günlük Değil, Yıllık Projelere Sıcak Bakıyorlar.

Fahriye Evcen’in sosyal medyada 12 milyon 500 bin, eşi Burak Özçivit’in ise 20 milyon takipçisi var. Ürün tanıtımı için sayısız teklif alan oyuncu çift, hepsini reddediyor. Çünkü günlük değil, yıllık projelere sıcak bakıyorlar.

Bir Yıllık Proje Karşılığında 10 Milyon TL

Bir Yıllık Proje Karşılığında 10 Milyon TL

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, ürün tanıtımları için fiyatlarına da zam yaptılar. Ünlü çiftin, bir yıllık proje karşılığında 10 milyon TL’ye kadar isteyebildiği iddia edildi.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
8
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın