Görüş Bildir
Haberler
Facebook’tan Arkadaşlarınıza Teşekkür Etmeniz İçin Yeni Bir Araç: Say Thanks

Facebook’tan Arkadaşlarınıza Teşekkür Etmeniz İçin Yeni Bir Araç: Say Thanks

ATKN
13.11.2014 - 10:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, arkadaşlarınıza gönderebilmeniz için kişiselleştirilebilir videolar oluşturabileceğiniz yeni projesi Say Thanks‘i devreye aldığını duyurdu.

Facebook kullanıcılarının, arkadaşlarına otomatik olarak kişiselleştirilebilir videolar oluşturmasını sağlayan uygulama aracılığıyla, arkadaşlarınıza oluşturduğunuz videolar aracılığıyla teşekkür edebiliyorsunuz.

Kullanıcısı olan milyonlarca insanı birbirine bağlayan Facebook, böylelikle önemli bir misyonu üstleniyor ve bu bağları her zaman önemsiyor. Geçtiğimiz yıl sonunda çıkardığı Year In Review uygulamasıyla bunun bir örneğini sergileyen Facebook, bu sefer de geliştirdiği “Say Thanks” uygulamasıyla, kullanıcılarının Facebook’taki arkadaşlık bağlarını bu videolar aracılığıyla güçlendirilmesine yardımcı olmayı ve tabii ki kullanıcılar arasındaki bağı güçlendirmeyi hedefleniyor.

facebook.com/thanks adresinden kullanıcıların arkadaşları için videolar oluşturmalarını ve bunu arkadaşlarını etiketleyerek paylaşmalarını amaçlayan Say Thanks projesinin bunu yaparken kullandığı en büyük özellik ise bugüne kadar arkadaşlar arasında Facebook’a yansıyan anlar. Kullanıcılar videolarda arkadaşlarına bu anları toplayarak ve farklı birkaç temadan birini seçerek kişiselleştirebilecekleri videolar hazırlayabiliyor.

Hem masaüstü, hem de mobil versiyonda kullanılabilecek olan Say Thanks, İngilzce, Fransızca, Almanca, Endonezce, İtalyanca, Portekizce, İspyanyolca dillerinin yanı sıra, ülkemiz için de özel olarak Türkçe dilinde hazırlanmış. Facebook’un bu yeni aracıyla hazırlanan örnek bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilmeniz mümkün.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/11/13/facebo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0