Görüş Bildir
Haberler
Eylem Hazırlığındaki 4 IŞİD Üyesi Aranıyor...

Eylem Hazırlığındaki 4 IŞİD Üyesi Aranıyor...

Deniz Gök
23.10.2015 - 23:34 Son Güncelleme: 24.10.2015 - 17:07

IŞİD üyesi oldukları ve eylem için Suriye'den Türkiye'ye giriş yaptıkları belirlenen 1'i yabancı 4 şüphelinin yakalanması için tüm il ve ilçe emniyet müdürlükleri harekete geçti. Anadolu Ajansı, aranan IŞİD üyelerinin sahte kimliklerle Türkiye'ye giriş yaptıklarını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre emniyet ve istihbarat birimleri, IŞİD üyesi 1'i yabancı 4 kişinin bir eylem için kısa süre önce Suriye'den giriş yaptıklarını tespit etti.

Ajasın haberinde IŞİD üyelerinden üçünün'Dokumacılar' olarak bilinen ve hakkında soruşturma açılan gruba bağlı oldukları belirtildi.

Sahte kimlik kullanan IŞİD üyelerinin fotoğrafları, kimlik ve sahte kimlik bilgileri de paylaşıldı. 1993 Adıyaman doğumlu Ömer Deniz D.'nin Emre Kaya adına, 1983 Adana Yüreğir doğumlu Savaş Y.'nin Hamza Tonbak adına, 1995 Adıyaman doğumlu Muhammet Zana A.'nın Murat Özalp adına ve 1995 Kazakistan doğumlu kadın militan Walentina S.'nin, Yıldız Bozkurt adına sahte kimlik taşıdıkları belirtildi.

Listedeki Ömer Deniz D, Walentina S ve Muhammed Zana, daha önce yayınlanan 21 kişilik arananlar listesinde de yer alıyordu.

Kaynak: AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda