Görüş Bildir
Haberler
Evlilik ve Hayırlı Haberler Yolda! Rüyada Gelinlik Görmek Ne Anlama Gelir?

Evlilik ve Hayırlı Haberler Yolda! Rüyada Gelinlik Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaan Aykut
29.06.2018 - 12:55

Rüyada gelinlik görmek evlilikle ilgili anlamlara sahiptir. Bekâr bir kızın gelinlik giydiğini görmesi yakın zamanda evleneceğine işarettir. Bazı alimlere göre ise rüyada gelinlik giymek tez zamanda duyulacak hayırlı bir haberdir. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi eğer beklediği bir haber varsa yakın zamanda bu haberi alarak oldukça mutlu olur ve hayatını yoluna koyar. Gelinlik rüyaları genellikle iyi ve hayırlı olarak yorulmaktadır. Evli bir kadın kendisini gelinlik giymiş olarak görse bu rüya o kişinin yakın zamanda sahip olacağı hayırlı bir evlattır.

Rüyada gelinlik görmenin daha ayrıntılı incelemesi içeriğimizde. Keyifli okumalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyada güzel ve temiz bir gelinlik görmek

1. Rüyada güzel ve temiz bir gelinlik görmek

Rüyanızda giydiğiniz gelinlik güzel ve temizse bu durumda evliliğiniz size mutluluk getirecek demektir. Yeni, temiz ve güzel bir gelinlik hayırlı haberlerdir. Kişinin iş hayatında başarılı olacağı çalışmalar yapmasına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, aşk hayatında renkli gelişmelere ve bekârlar için güzel bir evliliğe işarettir.

2. Rüyada siyah ya da kirli gelinlik görmek

2. Rüyada siyah ya da kirli gelinlik görmek

Gelinliğinizin beyaz dışında siyah, gri ya da koyu bir renge sahip olması; kirli olması evliliğinizde yaşayacağınız bazı sorunlara yorulmaktadır. Bazen de bu rüya sıkıntıdır. Özellikle çalışma hayatınızda yapacağınız bazı girişimlerden istediğiniz sonucu almamanıza, insanların tepkisini çekecek davranışlarda bulunmaya, huysuz ve ahlaksız bir kadınla izdivaca veya kendisine hayırlı olmayacak teşebbüslerde bulunup vakti boşa geçirmeye işarettir.

3. Rüyada bekâr bir kızın gelinlik görmesi

3. Rüyada bekâr bir kızın gelinlik görmesi

Rüyasında gelinlik gören bekar bir kız eğer evlenmeye ehil bir kimse ise yakında evlenir veya aşık olacağı bir kimse ile karşılaşır. Bembeyaz gelinlik mutlu, mesut bir yuvanın; kısa gelinlik aile hayatında yaşayacağınız maddi problemlerin; uzun gelinlik uzun ve hayırlı bir ömre; kabarık gelinlik giymek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye ve ferahlamaya; dar gelinlik dar bir geçime ve rızkını kazanırken bazı zorluklar yaşamaya; genç kızın uzun ve oldukça kabarık bir gelinlik giymesi çok zengin, varlıklı ve saygıdeğer bir kimse ile evlenmesine işarettir.

4. Rüyada duvak görmek

4. Rüyada duvak görmek

Rüyada görülen duvak genellikle haber ve müjdeli havadisler olarak yorumlanır. Kısa duvak çok tez zamanda duyacağınız haber, uzun duvak biraz zaman geçmesi gereken haber, bol ve geniş duvak sizi oldukça mutlu edecek ve hayatınızı değiştirecek olaylara şahit olmanız, parlak bir duvak oldukça büyük başarılarla geçecek güzel bir ömür, kirli duvak kişinin geçim sıkıntısı yaşaması ve çiçekli duvak çok çocuklu mutlu bir aile kurmak anlamlarına gelmektedir.

5. Rüyada gelin görmek

5. Rüyada gelin görmek

Rüyada görülen gelin, eğer mutlu ise ve gelinliği de güzelse müjdeli bir haberdir. Bazen bu rüya çocuğa, evliler için hamileliğe, yakın zamanda bekar bir kimsenin evlenmesine veya doğru yoldan ayrılmamaya işarettir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rüyada düğün görmek

6. Rüyada düğün görmek

Rüyada düğün görmek, nasıl gördüğünüze göre yorulmaktadır. Şöyle ki, eğer sazlı, çalgılı bir düğünse bu günahlara, kişinin sıkıntı yaşamasına, zorluk ve meşakkat sonucu üzülmesine ve keder içinde bulunmasına yorulur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın