Görüş Bildir
Haberler
Evli Erkekler Neden Başka Kadınlara Aşık Olurlar?

etiket Evli Erkekler Neden Başka Kadınlara Aşık Olurlar?

şeyda
17.10.2018 - 08:48

Evlenmişler ve sonsuza kadar mutlu yaşa...yamamışlar. 😕 Evli bir çiftin ayrılmasının arkasında yatan onlarca sebep olabilir. Bu sebeplerden biri de eşlerden birinin, bir başkasına aşık olmasından kaynaklanabilir. Erkeklerin neden başka kadınlara aşık olup da ailelerini dağıtabileceğinin 7 sebebini sizler için bir araya getirdik.

Kaynak: http://www.rumorlytic.com/7-reasons-w...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir arkadaş arıyor olabilirler.

1. Bir arkadaş arıyor olabilirler.

Hepimizin bizi ilgiyle dinleyen bir arkadaşa ihtiyacı vardır, bizi yargılamayan ve bizi kendimizden daha iyi anlayan. Erkekler, kendilerinin en yakın arkadaşı olan kadınlarla birlikte olmayı tercih ederler.

2. Erkekler oyun oynamayı severler.

2. Erkekler oyun oynamayı severler.

Evlilik sorumluluk alabilmeyi gerektirir. Erkekler bu sorumluluk bilincinden sıkıldıkları zaman, eğlenmeyi ve saçmalamayı bilen kişilerle vakit geçirmek isterler. Eğer evliliklerinde aradıkları eğlenceyi bulamazlarsa, başka bir kadın bulabilirler.

3. Bağımsız kadınlardan hoşlanırlar.

3. Bağımsız kadınlardan hoşlanırlar.

Erkekler, her ne kadar evli bir kadın tamamen bağımsız olamasa da bağımsız kadınları beğenirler. Paradoks gibi, değil mi? Size evlenme teklif ederler ve sonra da sizi daha az bağımsız hale getirirler ve bu da hoşlarına gitmez. Oldukça ironik.

4. Mutlu kadınları beğenirler.

Her erkek, sevdiği kadını mutlu edebilmeyi ister. Eğer bunu başaramazsa da mutlu edebileceği bir kadını sevmeyi tercih eder.

5. Yeni bir şeyin arayışı içinde olabilirler.

Sizde olmayan bir şey başka bir kadında vardır belki ve bu da erkekleri cezbeder. İstediği siz değilseniz, başka biri için arayış içine girerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gözyaşlarınız onları mutsuz eder.

Sizi sürekli mutsuz görmek, onu da mutsuz edeceği için sizi aldatabilir. Sizi ağlatan ve mutsuz eden bir erkek sürekli suçluluk duygusu hissedecektir. Erkekler bundan hiç mi hiç hoşlanmazlar. Problemlerini çözmek için başka birini bulmak, sizi mutlu etmekten daha kolay gelebilir.

7. Egolarının kurbanı olabilirler.

İnsanlar uzun süre evli kaldıkları zaman, hisleri eskiden olduğu kadar kuvvetli olmayabilir. Bu yüzden de yeni birini bulmak onlara çekici gelebilir ve böylece ihtiyaç duydukları sevgiyi başka birinden elde edebilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
389
291
58
29
25
23
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?