Görüş Bildir
Haberler
Evlere Ek İş Veren Firmalar

Evlere Ek İş Veren Firmalar

Yilmaz Ismail
20.01.2014 - 02:42 Son Güncelleme: 20.01.2014 - 10:17

Evlere Ek İş Veren Firmalar

Evlere Ek İş Veren Firmalar

Evde yapılacak birçok ek işbulunuyor. Günümüzde artık evhanımlarıda evlerinden çıkmadan yapılarak gelir getiren bu işleri yapmayıtercih ediyorlar. İşverenlerde evde çalışan kişilere fason iş yaptırarak maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor. İmalathanelerde, fabrikalarda çalışan personele sigorta, yol, yemek gibi yükümlülükleri olan işverenler bazı işlerde evde çalışan kişileri tercih ediyorlar. Evde fason iş yaptırarak hem kedi maliyetlerini düşürüp, hem de evde çalışarak para kazanmak isteyenlere iş kapısı açıyorlar. Teknoloji çağının avantajlarından yararlanarak birçok ek iş veren firma bulma imkânı yakalayabilirsiniz. Evde ek gelir getirecek işleri yapmak isteyenler internet sayesinde bu firmalara kolaylıkla ulaşılabilir.

Ancak internet kullanımından uzak olanlar ek gelir getirecek işlere duvar ilanlarından, el ilanlarından, işyerlerinin camlarındaki iletişimlerden ve bu işi yapan kişilerin referansıyla ulaşabilirler.

Evlere ek iş veren firmalar birbirinden farklı işleri evlere veriyorlar. Kişinin yeteneği, bilgisi ve deneyimine göre bu işler arasından seçimini yapabiliyor. Evde yapılan işler arasında nikâh şekeri yapımı, pasta, börek, yemek yapımı, davetiye katlama, bebek şekeri yapımı, dikiş- nakış,boncuk işleme yer almaktadır. Bunların arasında elinizin en yatkın olduğu işi tercih edebilirsiniz. Kadınların en çok severek yaptıkları örgü örme işi de günümüzün popüler işleri arasında bulunuyor. El örgüsünün moda olduğu günümüzde popüler giyim markaları kadınlara evde örgü ördürerek iş kapısı açıyor. Örgü işi tekstil firmaları için aranan bir ürün niteliğindedir. Bunlara benzer birçok işi örnek olarak gösterebiliriz.

Evde ek iş yaptıracak firmalara ulaşmak için yorum bölümüne isim bırakabilirsiniz. Yorum yaparken lütfen adınızı, soyadınızı, mail adresinizi yazmayı unutmayınız. Ancak telefon numarası bırakmamanız rica olunur. Firmalar size bu bilgilerden ulaşabilir.

Kaynak: iskur.us

Ek İş İlanları , ek iş , ek iş imkanı

Kaynak: http://www.ekisilanlari.biz/evlere-ek...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0