Geçen hafta sizler için en komik Atatürk capslerini derlemiştik ve oldukça beğenilmişti. Sırada 3 kıtaya hükmetmiş Osmanlı'nın capsleri var. Capslerin bir kısmını ehlihiref'ten aldık. Bir kısmının kaynağı var bir kısmı ise anonim.
Evlad-ı Fatihan Sosyal Medyayı Coşturuyor! Osmanlı ile İlgili Yapılmış 29 Caps
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
28.
29.
Bonus:

hiç komik bulmadım ayrıca mizah için yapıldığını pek sanmıyorum bunun. mizahi olarak bişeyler yapılıpta konulsa gülsek iyiydi
Atalarına saygı isteyenler, gerçekten Türk olan Atatürk hakkındaki capslere neden ses çıkartmadılar?
Bu arada "atalarımıza saygı duyun" yorumundan çok karşı tepki yorumunun gelmesi çok ironik olmuş. Arkadaş herkes mi aynı kalıp beyinleri taşıyor? Neredeyse her yorum birbirinin kopyası, herkes benzer şeyleri söylemiş ama sorsan herkes birbirinden farklıdır. Ne kadar kıytırık bir eğitim sistemimizin olduğunu buradan da görebiliriz. Sanki ülkede iki ayrı fabrika var da insanlar bu iki fabrikadan tektipleşmiş olarak çıkıyor. Yorumları okurken ben utandım.
#1 sıradan bir mizah ürünü değil, zekice. Şapka çıkarıyorum. Khaleesioğulları da güzelmiş.
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın