Görüş Bildir
Haberler
Evini Dekore Et Hangi Şehre Ait Olduğunu Söyleyelim!

etiket Evini Dekore Et Hangi Şehre Ait Olduğunu Söyleyelim!

Evini zevklerine göre dekore et ruhunun hangi şehre ait olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Paspasla başlayalım!

2. Eve vardığında anahtarlarını atacağın bir yer seç!

3. Bu ışıklandırmalardan hangisini tercih edersin?

4. Duvarlara bunlardan hangisini asarsın?

5. Eee bitkisiz olmaz! Bu bitkilerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzun bir günün ardından dinlenmek için rahat bir koltuk seçin!

7. Bu yatak odalarından hangisi?

8. Son olarak bunlardan hangisinin evinde olmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Viyana!

Viyana!

Senin ruhun Viyana ait. Sen zevkli bir insansın, bunu giyiminden kuşamından, yemek- müzik zevkinden gözlemlemek mümkün. Hayatında hep belli bir standart vardır ve bunun altına hiç düşmezsin. Söz konusu sen olunca kaliteden bahsetmek mümkün yani. Bunun yanında sofistike bir insansın, istesen de basit olamıyorsun. Sanat ve edebiyat aşığı olduğunu da söylemek gerek. Bu yüzden sana bu yeryüzünde en uygun yer: Viyana!

Londra!

Londra!

Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri Londra. Öncelikle dışarıdan bakıldığında çok burnu havada gibi göründüğünü söylemek gerek. Ama tabii ki böyle görünmende bazı sebepler var. Mükemmeliyetçisin bir kere. Sonra elit ve asil olduğunu da söylemek lazım. Pahalı zevklerin de vardır. Konformistsin bir yandan da. Yani sırf insanlar seni burnu havada görüyor diye kendinden ödün veremezsin ya!..

Amsterdam!

Amsterdam!

Senin ruhun özgür bırakılsa anında Amsterdam'a yerleşir; çünkü sen delisin deli. Ama hani vardır ya, kafasına estiğini yapan deliler, heh işte öyle bir delilikten bahsediyoruz burada. Evet evet, senin zincirlenemez bir ruhun var ve oldum olası kafana göre yaşamak istedin. Salak toplumsal kabullerse senin önüne hep set çekti. Eminiz bunu bir gün aşacaksın. Bunu aşmak içinse en ideal şehir pek tabii: Amsterdam. Bol kekli, bol dumanlı günler diliyoruz efendim :)

San Francisco!

San Francisco!

Senin ruhunun ait olduğu yer: San Francisco! Sen her şeyden önce gerçekçi bir kişisin ve gerçekçi bir insanın bu yeryüzündeki nirvanası San Francisco'dur. Çalışkansın, işinde gücündesin, azimlisin! Bu kadar çalışkanlık başka yerlerde heba olabilecekken, San Francisco'da değer kazanır. Ayrıca sende tam bir ticaret kafası olduğunu söylememiz gerek. Evet senin için para 'her şey' demek değil; fakat parasız da hiçbir şey yapılamıyor biliyor musun?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
127
43
42
15
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Amsterdam 😀

Mert Tekin

ah amsterdam ah :)

AZERI KIZI

Viyana! Senin ruhun Viyana ait. Sen zevkli bir insansın, bunu giyiminden kuşamından, yemek- müzik zevkinden gözlemlemek mümkün. Hayatında hep belli bir stan... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Amsterdam!