Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Kendini Değersiz Hissediyor musun?

Evet/Hayır Testine Göre Kendini Değersiz Hissediyor musun?

İnsanların bize davranış şekli istemsizce değerimizi sorgulamamıza neden olabilir. Bu test sen ne kadar değersiz hissediyorsun ortaya çıkarıyor!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Söyle bakalım kendine saygı duyuyor musun?

2. Başın sıkışınca rahatça arayabildiğin insanlar var mı hayatında?

3. Sevgilin var mı?

4. Hayatında yaşadığın çoğu şeyden pişmanlık duyuyor musun?

5. Eskiden daha mutlu biri olduğunu düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kolaylıkla insanları hayatından çıkarabilir misin?

7. Bir ortamda kendi fikrini rahatça belirtebiliyor musun?

8. Karar alırken içinde bir endişe oluşuyor mu?

9. Sen gelecekten umutlu musun?

10. Son olarak kendini seviyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen kendini değersiz hissediyorsun.

Hayatındaki insanlar genel olarak sana kendini kötü hissettiriyor. En küçük olumsuzluk seni daha kötü düşüncelere itiyor. Kendini değersiz hissetmenin en büyük nedeni çevrenden kaynaklanıyor. Ne kadar çabalasan da içindeki olumsuzluk hissi geçmiyor. Çünkü buna öncelikle çevren izin vermiyor. Sen hayatta hep daha iyisi için çabalamış birisin. Elde ettiğin imkanları büyütmek istemiş ve kendi hak ettiklerini almaya çalışmışsın. Bu düşünce seni hep yetersiz hissettirmiş. Çevrende de bir şeyleri başaramayacağını söyleyen veya senin sürekli eksik yönlerini yüzüne vuran insanların olması bu düşünceleri daha çoğaltmış. Sen değersiz biri değilsin ama buna inandırılmış birisin. Hayatında yolunda giden şeyleri bile olumsuz düşünceler ile yolundan edebiliyorsun. Seni değersiz hissettiren herkesten ve her şeyden kurtulman gerekiyor. Hayatındaki mutlu anlarını çalan, geleceğe umutla bakmanı engelleyen herkesi hayatından çıkartmalısın. Sen kendini sevdiğin ve başardığın şeylerle gurur duyduğun an aslında kendi değerini göstermiş oluyorsun.

Sen kendini değersiz hissetmiyorsun.

Sen şanslısın ki seni değerli hissettirecek çok kişi biriktirmişsin. Hayatında olup seni hep destekleyen, kötü şeyleri bile nasıl atlatacağını gösteren bu kişiler sayesinde mutlusun. Seni olumsuz etkileyen her şeyden kurtulmuşsun. Kendini seviyor ve kendinle gurur duyabiliyorsun. Yapamadığın şeyler seni olumsuz etkilemiyor çünkü yapabildiğin şeylere baktığında aslında ne kadar güçlü olduğunu da görmüş oluyorsun. Kendi fikrilerinle hayatında ilerliyorsun. Başkalarının düşüncelerine ve mutsuzluklarına kulağını kapatıyorsun. Kimsenin senin hayatına mutsuzluk ve negatiflik getirmesine müsaade etmiyorsun. Sen kendini değerli hissediyorsun çünkü farkında olduğun şey bu hayatın senin olduğu... Kendi hayatında kendi isteklerin, kendi düşüncelerin, kendi sevdiğin şeyler ve kendi sevmediğin şeyler yer almalı. Bunu fark etmiş ve en başından bu yana kadar bunu devam ettirmişsin. Kimseyi hayatına fazla karıştırmıyor ve kötü niyetli insanlardan çabucak uzaklaşabiliyorsun. Sen istemediğin sürece kimse seni değersiz hissettiremez ve mutsuzlaştıramaz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
18
13
11
6
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Böyle Diom

beni değersiz hissettirecek şeylerden kurtulamıyorum işte aq. en az 100k dolar gerekiyor. bıktım, yoruldum, ölüm lütuf gibi geliyor.

youjo.senky

sen kendini değersiz hissetmiyirsun

Elif

kendimi değerli hissediyorm ama testte etmiyorsun çıktı