Görüş Bildir
Haberler
Denize Nasıl Girdiğini Seç, Karakterini Anlatalım!

Denize Nasıl Girdiğini Seç, Karakterini Anlatalım!

Hepimizin farklı farklı denize girme biçimleri var. Kimi saatlerce suya alışmaya çalışırken kimi bir anda kendini serin sulara bırakabiliyor. Peki sen nasıl denize giriyorsun?

Haydiiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen denize nasıl giriyorsun?

Sen adımlarını sağlam atan ve sakin bir karaktere sahipsin!

Sen adımlarını düşünerek atan birisisin. Bir karar vermeden önce uzun uzun düşünür ve emin olmaya çalışırsın. Hayatında ani olan hiçbir şeye yer yok. Her zaman sakinlik ön planda. Aceleci hiçbir şeyden hoşlanmaz ve plansız ilerlemeyi de tercih etmezsin. Her şeyden en az bir iki gün önce haberdar olmalı ve kendi planlarını da buna göre yapmalısın. Senin için hayat keyif alınacak ve biraz da huzur bulunacak bir yer. Eğer böyle bir alana sahip değilsen, hayatında her şey kötü gidiyor demektir. Sen her zaman kendine alan ayırır ve o alana da kimseyi dahil etmezsin. Bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyar ve bazen kendini dinlemeyi tercih edersin. Böyle zamanlarda da hemen kendine sığınır ve etrafındaki herkesten uzaklaşırsın. Senin için riskli olan hiçbir şey hayatında yer alamaz. Çünkü risk demek, şu an sahip olduğun şeyleri de kaybetmek demektir. Sakin karakterin sayesinde hayatındaki her şeyi de güzellikle halledersin. Hem söz geçirebilen hem de söz dinleyen birisisin.

Sen yaşadığı şeyleri içinde tutan ve duygularını gizleyen birisin!

Sen hayatını yavaş yaşayan ve duygularını gizleyen birisisin. Seni çözmek biraz zor. Çünkü bütün duygularını kendi içinde yaşıyorsun. İnsanların seni anlamasını istemiyor ve aslında sen de insanları pek anlamıyorsun. Senin için hayat, tadına vararak yaşanmalı. Bu nedenle bir yerde otururken, o yerin keyfini çıkarmaktan zevk alabilecek birisisin. Kısacası, sen bütün anları dolu dolu yaşıyorsun. İçinde hissettiğin şeylerden çok fazla bahsetmiyor ve bunları hep kendine saklıyorsun. Hayatında yolunda giden de, kötü giden de her ne varsa, tek başına mücadele etmeye çalışıyorsun. Kendine çok fazla vakit ayırabilen birisisin. Çünkü etrafındaki insanları hayatının merkezine koymamışsın. Sen sadece kendinle meşgulsün. Adımlarını atarken dikkat etsen de, yolundan vazgeçmeyen birisisin. Ne kadar zorlu bir yol olsa da, o yoldan gidiyor ve arkana bakmıyorsun. Senin için hayat, zorluklarla tek başına mücadele etmen gereken bir yer olarak aklında yer etmiş ve sen de her şeyi tek başına yük edinmişsin.

Sen cesur ve kararlarını ani alan birisin!

Sen cesur ve kararlarını pek düşünmeyen bir kişisin. Senin için hayat, karşına çıkan şeylerden ibaret. Bu nedenle ne karşına çıkarsa kabul ediyor, onunla mücadele ediyor ve korkusuz olduğunu göstermeye çalışıyorsun. Korkusuzca hayatında ilerliyorsun. Ne yanlış yapmaktan, ne hata yapmaktan ne de bir şeyleri kaybetmekten korkmuyorsun... Her şeyin yerini doldurabileceğine inanıyorsun. Bu nedenle kaybettiğin şeyler sana zarar vermiyor. Hayatında ne olursa olsun mutlu bir kişisin. Aslında yaşadığın zorluklar seni daha da hırslı biri yapıyor. İmkansızı denemek ve olmayanı oluşturmak gibi bir özelliğin var. Bunun için çabalıyor ve kendini bunun için çok fazla yoruyorsun. Adının anılması ve bir yerlerde bilinir, tanınır olmak senin hoşuna gidiyor. 'Sonunu düşünen kahraman olamaz' sözünden yola çıkarak yaşıyorsun hayatını. Hiçbir zaman hiçbir şeyi garantiye almıyor ve kimseye de bu sözü vermiyorsun. Hayatında tek söz hakkı olan sensin ve sadece kendini düşünerek adım atıyorsun. Kimseyi peşinden sürüklemeyen ve kendi başının çaresine bakabilen bir kişisin.

Sen kararlarından çoğunlukla pişman olan ve bu nedenle her zaman destek arayan birisin!

Sen kararlarının arkasında pek fazla durmayan birisin. Karar almak ve uygulamak senin için çok zor. Çünkü yanlış yapmaktan korkuyorsun. Bu nedenle hayatında hep bir destek arıyorsun ve bu desteğin her zaman yanında olmasını istiyorsun. Tek başına hayatla mücadele etmekten yorulmuş birisin. Etrafındaki insanların varlığı sana aslında güç veriyor. Bu nedenle de çok fazla insan biriktirmişsin. Ani ve düşünmeden aldığın her karar sana pişmanlık getiriyor. Bir şeyleri düşünmeli, fikir almalı ve öyle hayatına yansıtmalısın. İnsanların düşüncelerinin peşinden değil, kendi düşüncelerinin peşinden gitmelisin. Senin için zor olan karar aşaması. İyi ya da kötü bir karar vermek zorunda olduğunu bilmek ve bu kararın sana neler getireceğini bilememek seni çok fazla zorluyor. Hayat senin için oldukça basit olmalı ve sen de ona ayak uydurabilmelisin. Senin seçimlerinle ilerleyen bir hayat tamamen risk demektir. İşte seni korkutan bu düşünceler hayatını yaşayış biçimini de oldukça büyük oranda etkiliyor. Kararlarından pişmanlık duymamak için biraz daha fazla düşünmeli ve bir şeyleri kabul etmeyi öğrenmelisin.

Sen hayatını kendi isteklerine göre yaşayan ve hep hayatın eğlenceli tarafını gören birisin!

Sen hayatını kendi isteklerine göre yaşayan birisisin. Keyif yapmayı seven birisisin. Senin için hayat tamamen senin tercihlerinden oluşmalı ve kimse buna karışmamalı. Hayatını başkalarına göre değil, kendine göre yaşıyorsun. Hayatında olup biten şeylerle ilgilenmiyor ve çok fazla olumsuzluklara da takılmıyorsun. Hayatının iyi yönlerini görmeyi tercih eden ve anların tadını çıkarabilen birisisin. Huzur, mutluluk, sakinlik bunları sen kendi hayatına yansıtabilirsin. Kaostan, endişeden, riskten asla hoşlanmıyor ve bu nedenle de hayatına hep eğlenceli kişileri çekiyorsun. Gösterişli birisisin. Senin için hayat her zaman kolay olmalı. Zaten genellikle seni yormayacak yolları tercih edersin. Kendi isteklerine göre yaşar ve insanları da biraz buna yönlendirirsin. İnsanların planlarına uymaz, planları sen yaparsın. Kendi isteklerin ve düşüncelerin ile hayatta farkını yaratıyorsun. Hem sevilen hem de eğlenceli birisisin. Yani hayatındaki insanlar senin yanındayken bütün sıkıntılarını unutabiliyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
8
7
5
3
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arwen

Denize aniden atlarım eşittir ani kararlar alıyorsun 🙂 tek soruyla bildiniz valla helal.

Aylin Kayhan

Kendi başımın caresine bakıyorum...

nurcii

Sen cesur ve kararlarını ani alan birisin!