Görüş Bildir
Haberler
Evet - Hayır Testi: Senin Kişiliğin İçe mi Dönük Yoksa Dışa mı?

etiket Evet - Hayır Testi: Senin Kişiliğin İçe mi Dönük Yoksa Dışa mı?

Evet - Hayır Testi: Senin Kişiliğin İçe mi Dönük Yoksa Dışa mı? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. İlk olarak, çocukluğunda yaşadığın bazı şeylerin karakterinde büyük etkiler yarattığını düşünüyor musun?

3. Peki aynaya baktığında "off ne kadar güzelim/yakışıklıyım" dediğin anlar çok oluyor mu?

4. Immm... Peki evinde hayvan besliyor musun?

5. Birine aşık olduğun genelde ilk adımı karşındaki kişiden mi beklersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki biriyle tartıştığında sesini çok yükseltip, ağzına geleni söyler misin?

7. En iyi arkadaşına bile söylemediğin sırların var mı?

8. Peki sana yurt dışında istediğin ülkede yaşama şansı verseler fakat sevdiklerini bir daha göremeyeceğini söyleseler, kabul eder miydin?

9. Immm... İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini çok önemser misin?

10. Ve son olarak, doğum gününü gösterişli bir partiyle kutlamak ister miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçe dönük bir insansın!

Ahh bu insanlar… Sen normalde hiç içe dönük bir insan değildin. Zaman içerisinde yaşadıkların, gördüklerin senin artık içine dönük bir insan olmana sebep olmuş. Etrafındaki insanların nankörlüklerini gördükçe bazı şeyleri kendine saklamaya başlamışsın. Çünkü sen ne zaman kendini açsan, arkasından mutlaka seni incitecek bir şey çıktığını gördün. En yakınlarına açtığın sırların başkalarının ağzında sakız olduğunu fark ettin. En yakının bile sana bunları yaparken bir başkasını kendini açmayı asla düşünmemeyi başladın. Ortam içerisinde artık en çok konuşan değil sadece dinleyen taraf oldun. Bu durumun sebebi aslında sen değilsin. Etrafındaki güvenilmez insanlar diyebiliriz. Sadece arkadaşlarından değil, ilişkiler konusunda da kalbini çok fazla kıran olmuş. Kendi acını içinde yaşamayı tercih etmişsin. Çünkü bir başkasına anlattığın acın yani zayıf yönünün geri dönüşü kötü de olabilir. O yüzden içindekileri olduğu gibi değil de üstün körü anlatmayı tercih ediyorsun. Yalnız başına kaldığında kendini daha güvende ve huzurlu hissediyorsun. İstediğin gibi üzülüp istediğin gibi isyan edebiliyorsun. Başkalarının bakışlarını üzerinde hissetmiyorsun. Aslında içine dönük bir insan değilsin sadece insanların gerçek yüzünü bildiğinden kendinle zaman geçirmeyi tercih ediyorsun. İnsan kendi kendine yetmeli değil mi? Bizce en önemlisi de bu zaten. Eğer bir insan kendiyle vakit geçirmeyi seviyorsa, bu öz güvene sahipse zaten kimseye ihtiyaç duymaz. İhtiyaç duyulan kişi olur. O yüzden içe dönük olman kötü bir şey değil. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam etmelisin. Çünkü senin mutluluğun herkesten daha değerli.

Dışa dönük bir insansın!

Geçmişine baktığımızda aslında bu kadar sosyal bir insan değildin. Daha çok içine kapanıktın diyebiliriz. İnsan ilişkilerinde hala yerine oturmayan şeyler vardı. Çoğu konuda aslında içten içe çekiniyordun. Fakat zaman geçtikçe sen de çekincelerini atmaya başladın. İnsanlarla arandaki ilişki daha da iyileşmeye başladı. Artık çok daha fazla öz güvenlisin ve bunu etrafındaki insanlara hissettiriyorsun. Mesela arkadaş grubundan önceden söylemek istediğini bin kere düşünüp öyle söylemeye karar verirdin. Etrafındaki insanların senin düşüncelerini ciddiye almamalarından korkuyordun diyebiliriz. Fakat şimdilerde o kadar sosyal bir insansın ki etrafındaki insanları etkin altına alıyorsun resmen. Ortamda eğer birileri gülüyorsa bunun sebebi kesinlikle sensin. Eee böylesine espri anlayışına sahip, öz güvenli bir insan olunca gülmemek elde değil. Aklındakileri çatır çatır söyleyen, kimseden çekinmeyen bir karakterin var. Sürekli etkinliklere katılmak, gezmek tozmak, eğlenmek istiyorsun. Resmen enerji kaynağısın! Ortamın aranılan ismisin demek yerinde bir tabir olur. İstediğinle istediğini konuşuyor, derdini anlatıyor kimseden bir şey saklamıyorsun. İnsanların ne dediği senin için pek önemli değil. Sen kendini böyle çok daha mutlu hissediyorsun. Harikasın gerçekten!

Hem içe dönük hem de dışa dönük bir insansın!

Zaman zaman içe dönük bir ruh haline bürünüyor zaman zaman da dışa dönük bir insan olabiliyorsun. Aslında bu ruh hali senin bulunduğun ortama göre değişiklik gösterebiliyor. Mesela tanımadığın bir ortamdaysan veya sevmediğin insanlarla birlikteysen enerjini boş yere harcamazsın. Daha suskun ve içe kapanık görünürsün. Çünkü böyle olmasını sen istiyorsun. Fakat sevdiğin insanlarla birlikteysen işler biraz değişiyor. Kendini daha güvende hissettiğin için en doğal halinle davranabiliyorsun. Resmen içindeki enerjini dışarıya yansıdığını görebiliyoruz. O yüzden sen bazı yerde içe dönük bazı yerde ise dışa dönük bir insan olabiliyorsun. Seni hiç tanımayan insanlar ne kadar suskun, hiç konuşmayan, soğuk bir insan diye düşünürken seni tanıyanlar çok daha farklı düşünüyor. Ne kadar eğlenceli, konuşkan ve sosyal olduğunu düşünüyor. Başka insanlar için hiçbir şekilde kendin yormazsın. Zaten tanıdıkların sana yeter de artar bile. Eğer çok istiyorlarsa zaten seni tanımak için uğraşırlar modunda takılıyorsun. O yüzden sen hem içe dönük hem de dışa dönük bir insansın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1298
412
183
115
83
78
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?