Görüş Bildir
Haberler
Evet, Bunu da Biliyoruz: Burcunuza Göre Sizden Hoşlanan İnsan Tipi

etiket Evet, Bunu da Biliyoruz: Burcunuza Göre Sizden Hoşlanan İnsan Tipi

cakyz
15.03.2016 - 14:48

Evet dostlar... Kendinizi belki de çok özel ve kimseye benzemez sanıyordunuz ama bu içeriği gördükten sonra 'Hakikaten bu doğru yaa...' diyeceğinizi garanti ediyoruz. İşte burcunuza göre sizden hoşlanan insan tipi:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)

1. Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)

Koç burcundan hoşlanan insanlar macera açlığı çeken kimselerdir a dostlar. Bir macera olsa da beni peşine takıp sürüklese diye etraflarına bakınırlar... Bu yaşamı onlara sağlayabilecek olan da elbette sizsinizdir. Eğer koç burcuna mensupsanız uyuşuk ve tembel insanların sizden hoşlanmasını ve peşinizden koşmasını beklemeyin; fakat eğer peşinizden koşmaya razı olan biri çıkarsa da onu asla bırakmayın.

2. Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)

2. Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)

Eğer bir boğa burcuysanız, sizden hoşlanan insanın en çok ihtiyaç duyduğu şey büyük ihtimalle sadakattir. Bu insanlar bilirler ki eğer sizin sevginizi kazanabilirlerse, kaybetmeleri çok zordur. Çünkü sizin yapınız, çok büyük bir sorun olmadığı sürece sevdiğiniz insana sadık kalmaya yöneliktir. Bunun yanısıra boğa burcu insanı çok heyecanlı ve hareketli değildir; genellikle rahatına düşkün ve fiziksel aktiviteden çok zihinsel aktiviteye önem veren insanlardır ve onlardan hoşlananlar da genellikle zeki ve enetelektüel kişiler arasından çıkar.

3. İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)

Sizden hoşlanan insanlar şüphesiz ki heyecanlı bir yaşamın peşindedir sevgili dostlar. Sizin devamlı herhangi bir konu hakkında heyecan yaşıyor olmanız onları çok etkiler ve bu konu her saat değişiyor da olsa sizinle birlikte heyecanlanmaya uzun süre devam edebilirler... Sizden hoşlanan insan genel anlamda neşeli ve açık fikirli bir insandır; sıkıcılıktan zerre kadar hazzetmez. Birlikte uzun süre yeni projelerin, tutkuların ve hayallerin peşinden koşabilirsiniz.

4. Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sizden hoşlanan insan kesinlikle aşkın peşindedir sevgili yengeçler... Sizin bir insanı sevme kapasiteniz çok yüksektir ve onlar da bundan etkilenerek sizinle birlikte bir gelecek kurmak isterler. Sahiplenilmek, sevgi görmek, kendi içinizde kapalı bir aile ortamı kurmak en büyük ihtiyaçlarıdır ve bunu sadece sizde bulabilirler.

5. Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

5. Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Eğer bir aslan burcuysanız, sizden hoşlanan insanlar genellikle yanlarında bir yıldız görmek istiyorlardır. Zekadan, yaratıcılıktan ve şöhretten etkilenen bu insanlar, ilişkinizde genellikle pasif kalmayı ve sizin başarılarınızla mutlu olmayı, sizin hatalarınızla üzülmeyi tercih ederler. Bu da kendilerini ister istemez size adamalarına sebep olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

6. Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sizden hoşlanan insanların aradıkları şey, sığınacak güvenli bir limandır sevgili başaklar... Başak burcu insanları genellikle oturaklı, hayata karşı duruşu sağlam ve bilge insanlardır ve hayatlarında bu tür şeyleri netleştirmekte sıkıntı yaşayan insanları kendilerine çekerler. Başkalarının baş etmekte zorlandığı, hayata dair çoğu durumla kolayca yüzleşebilen başaklar, en çok bu özellikleri ile ilgi toplarlar. Yalnız şu da bir gerçektir ki başaklar, ilişkilerinde karşı tarafı düşünmekten kendilerini unutabilirler.

7. Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

7. Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

Sizden hoşlanan insanlar, hayatta kendilerine eş bir partner arayışındadırlar sevgili teraziler. İlgilendikleri hemen her konuda uzman olmak isterler ve bu hırslı yapıları onları duygusallıktan uzaklaştırarak, bir hayat arkadaşı ve destekçi arayışına yönlendirir. Fakat bir yandan sizinle yakınlaştıkça sevgi duyma kapasitenizin farkına varırlar ve bu da daha fazla bağlanmalarına sebep olur.

8. Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep burcundan hoşlanan insanların ihtiyaç duyduğu en önemli şey tutkudur. Hayatlarını tutku ve heyecan dolu yaşamak ve daima özel olduklarını hissetmek isterler. Onlar için 'sıradan' olmak en büyük talihsizliktir. Hoşlandıkları insanı hayatlarının merkezine yerleştirirler ve karşı taraftan da tam olarak bunu beklerler. Siz de bu talebi karşılayan bir yapıya sahipsinizdir ve birlikte yoğun bir ilişki yaşamaya hazırsınızdır.

9. Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Sizden hoşlanan insanlar kesinlikle onları güldürebilen birine ihtiyaç duyuyordur sevgili yaylar. Onlar tutkuyu ve romantizmi çok yoğun bir şekilde yaşama derdinde değildirler; sadece hem en iyi arkadaşları hem de sevgilileri olacak birini ararlar. Bu anlamda sizi hayatlarının merkezi yapan bir yapıları da yoktur; size kişisel alan tanımak konusunda oldukça dikkatli davranırlar. Birlikte olduğunuz zamanlarda ise sonuna kadar eğlenmek ve kendilerinden geçene kadar gülmek isterler.

10. Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

10. Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Sizden hoşlanan insanlar kesinlikle 'seviyeli' bir ilişki arayan, ciddi insanlardır sevgili oğlaklar. Bu insanlar yalnızca onlara en iyi yaşamı sunabilecek bir partnere sahip olmakla ilgilenirler. Sizin iyi seçimlere sahip olmanız ve daima kontrollü davranmanız onları en çok çeken yönlerinizdendir. Rahat ve eğlence düşkünü olmayan bu insanlar; aşırı romantizme ve sevgi gösterisine de ihtiyaç duymazlar. Onlar için önemli olan sevginin dile getirilmesi değil, davranışlara yansımasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

11. Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Sizden hoşlanan insanların en çok önemsedikleri şey, anlam dolu bir hayat yaşamaktır sevgili dostlar. Sizin hayatta mantığı ön plana koyan ve bildiğiniz, inandığınız şeyden vazgeçmeyen yapınız bu insanları en çok etkileyen şeydir. Aynı zamanda bu kişiler, kendileri öyle olmasalar bile sizin yardımsever ve yüksek empati kabiliyetine sahip yapınıza da adeta çekilirler.

12. Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

12. Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Sizden hoşlanan insanların hayatlarında en çok ihtiyaç duydukları şey yaratıcılıktır sevgili balıklar. Bu yüzden sizin derin bir sanatçı ruhuna sahip olmanız onları çok etkiler. Hayatınıza, sağlığınıza ve sanata gösterdiğiniz özene imrenerek bakarlar ve o hayatın bir parçası olmak isterler. Aynı zamanda bu insanlar, onları farklı bakış açılarıyla büyülemenizi ve pek çok konuda bildiklerini değiştirmenizi isterler. Eğer onların üstüne gider ve içlerindeki yaratıcılığı dışa vurmalarını sağlayabilirseniz, hayat boyu devam edecek bir ilişkiye sahip olabilirsiniz a dostlar...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
210
80
30
22
18
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Donnie Darko

Ben Leğen(Kova) yardımsever olmadığım halde yardımsever kabiliyetimin çekim gücüne kapılırsınız -.-

meaculpa

leğen değil de maşraba olsun o :D

Ahunaz

2. Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)      Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs) Eğer bir boğa burcuysanız, sizden hoşlanan insanın en... Devamını Gör

Donnie Darko

İlgilenen arkadaşlara ufak bir bilgi tırmalama gibi bir huyu vardır, fazla yemek yer :DDD

meaculpa

Onlar için önemli olan sevginin dile getirilmesi değil, davranışlara yansımasıdır.doğru dedin OĞLAK yürü bee :D