Görüş Bildir
Haberler
Evcil Hayvanınızı Dünyanın En Mutlu Kedisi Yapmak İçin Deneyebileceğiniz 10 Şey

Evcil Hayvanınızı Dünyanın En Mutlu Kedisi Yapmak İçin Deneyebileceğiniz 10 Şey

Kedileri mutlu etmek aslında çok kolay. Onlara aşırı konforlu bir kedi yatağı verirseniz dünyanın en mutlu kedisi olabilirler! Bu içeriğimizde kedilerinizi daha da mutlu etmenin yollarını anlattık. Kedinizi hiç olmadığı kadar mutlu edecek yolları merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kedileri en çok mutlu eden şey oyun oynamak.

Kediler oyun oynamaya bayılır. O yüzden kedinizi mutlu etmek için ona oyuncaklar almanız yeter. Hatta oyuncak almaya bile gerek yok, ip bağladığınız bir sopa bile onları dünyalar kadar mutlu edecektir.

2. Tüneller, kedilerin çok zevk aldıkları oyuncaklar.

Kediler doğal olarak saklanmayı çok severler. Evde her yere saklanabilen bu tatlı tüylü dostlarımızın oynaması için tüneller harika bir fikir! Kedinize alacağınız hazır tüneller ya da kartondan yapacağınız gizli yuvalara bayılacakları kesin. 😻

3. Kedilerin vazgeçilmezlerinden biri de tırmalama tahtaları.

Her kedi gibi sizin kediniz de tırmalamaya bayılıyor mu? O zaman almanız gereken bir tırmalama tahtası. Tırmalama tahtası hem kediniz için bir eğlence hem de tırnaklarını düzgün hale getiren bir araç.

4. Kedinizin en sevdiği şeyi sorsak herhalde herkes yükseklikler der.

Kediler bir şeylere tırmanmaya bayılır. Evde onlar için yapabileceğiniz yüksek raflar onları her şeyden çok memnun ediyor.

5. Kedilerin çoğu taranmayı çok seviyor.

Kedinizi düzenli olarak tarayarak bakımını sağlayabilirsiniz. Bu aynı zamanda kedinizin çok hoşuna gidecek bir aktivite. Düzenli yaptığınız tarama kedinizin tüylerini güzelleştirdiği gibi kedinizi de rahatlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemek yanında verdiğiniz küçük ödüllere kediler bayılıyor.

Kediler için özel ödüller mevcut. Ara ara doğal veya bu ödül yiyeceklerini vererek kedinizi mutlu etmeniz mümkün. Leziz bu atıştırmalıklar kedinizi şımartmak için birebir.

7. Kedilerin sizin ilginizi çekebilmek için yapmayacakları şey yok.

Özellikle uyandıklarında herkes uyansın isteyen kedinizi mutlu etmek için tek yapmanız gereken onu sevmek ve ona ilgi göstermek. Onunla oynadığınızda, kucağınıza alıp sevdiğinizde kedinizi dünyanın en mutlu kedisi yapabilirsiniz.

8. Kediler ilgiyi çok sever dedik ama sadece kendi istedikleri zamanda. Eğer istemedikleri vakitte onları severseniz mutsuz edersiniz.

Kediniz yalnız kalmak istiyorsa bırakın kalsın. Onların isteği dışında sevdiğinizde onları mutlu değil, daha çok mutsuz edersiniz. Bu yüzden yalnız zaman geçirmek istediklerinde onlara saygı duymalısınız.

9. Bazı kediler birlikte uyumaya bayılır.

Birlikte uyumayı seven bir kediniz varsa o zaman geceleri beraber uyumaya bakın! Birlikte uyumak kedinizi mutlu ettiği kadar size de huzur verecek.

10. Cam kenarında kedi görürseniz şaşırmayın, çünkü kediler dışarıyı izlemeye bayılır.

Kedinizi ara ara camdan dışarıyı izlerken yakalayabilirsiniz. Bunun nedeni kedilerin dışarıyı izlemeyi çok sevmesi. Kedinizi mutlu edecek bir şey yapmak isterseniz ona cam kenarında bir yer yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
19
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın