Görüş Bildir
Haberler
Ev Kuşları İçin: Partnerinizle Birlikte Keyifle İzleyebileceğiniz 10 Mini Dizi

etiket Ev Kuşları İçin: Partnerinizle Birlikte Keyifle İzleyebileceğiniz 10 Mini Dizi

Evde oturup partnerinizle birlikte keyifli anlar yaşamak istiyorsanız izleyebileceğiniz mini dizileri sizler için derledik. Patlamış mısır eşliğinde keyif yapmak için dizi arayanları içeriğe alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Wednesday

Adams Ailesi'nin küçük kızının başrol olduğu bu mini dizi korku ve komedinin karışımı. Hem eğlenceli hem sürükleyici bu dizide Wednesday kasabadaki cinayeti engellemek için çabalar. 💃

2. The Bear

Yemek meraklılarının çok hoşuna gidecek bu dizide genç şef Carmen, erkek kardeşinin intiharı sonrası restoranını devralmak zorunda kalır. Küçük bir restoranı işletmek ve personelini yönetmek zorunda olan Carmen şefi izlerken yemek yapmak isteyeceksiniz. 🥪

3. The Gilded Age

3. The Gilded Age

1880'li yıllara sizi götürecek bu mini dizide zenginler ve yoksullar arasındaki eşitsizlik ele alınıyor. Yetim kız Marian Brook, katı kuralları olan teyzeleriyle birlikte yaşar. Teyzeleriyle mücadele ederken aynı zamanda zengin komşularının dünyasına dahil olan bu genç kızın yaşamına tanık oluyoruz.

4. Bad Sisters

Bad Sisters dizisinde ebeveynleri erkenden ölünce birbirlerine sarılan Garvey kardeşlerin hayatlarını yakından takip ediyoruz. Ebeveynlerin ölümünden sonra bu kardeşler birbirlerine daha sıkı bağlanır. Ancak bir adam bu bağı tehdit eder.

5. 11.22.63

Farklı bir dizi arayanların kaçırmaması gereken 11.22.63 dizisi İngilizce öğretmeni Jake Epping'in lokanta deposundan geçmişe bir kapı açıldığını fark etmesiyle başlıyor. Zamanda yolculuğa çıkan Jake, Kennedy suikastını engellemek için elinden geleni yapıyor. Bu süreçte birçok zorluk yaşarken hayatının aşkıyla da karşılaşıyor. 💘

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pam & Tommy

Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin ilişkisinin anlatıldığı bu dizide ikilinin ilişkisini yakından görüyoruz. Tanıştıktan 96 saat sonra evlenen aktris Pamela Anderson ve Mötley Crüe'nun bateristi Tommy Lee'nin balayı sırasında sızdırılan seks kasetinin ardından yaşanılanlar konu ediliyor.

7. Uncoupled

7. Uncoupled

17 yıllık kocası tarafından terk edilen Michael bu zamana kadar hayatının mükemmel olduğunu düşünür. Bu ayrılıktan sonra Michael ruh eşi tarafından terk edilmenin acısını yaşarken aynı zamanda tekrar flört etmeye başlar.

8. Mo

8. Mo

Mo Najjar, ABD'de yaşayan Filistinli bir mülteci. Annesi, kız kardeşi ve ağabeyi ile Amerika'da yaşayan Mo, kültürel çatışmaların ortasında Amerika'da var olmaya çabalar. Bu yeni dünyaya uyum sağlamaya çalışırken başına gelmeyen de kalmaz.

9. The Queen's Gambit

Satranç oynamayı sevenlerin bayılarak izleyeceği Queen's Gambit dizisi 1950'lerde yetimhanede keşfedilen Beth Harmon'un satranç yeteneğini işliyor. Yetimhanede satranç oynamayı öğrenen Beth Harmon'un satrançtaki olağanüstü başarısı ile diziden kalkar kalkmaz satranç oynamak isteyeceksiniz. ♟

10. Minx

Minx dizisinde 1970'li yıllarda kadınlar için ilk erotik dergiyi çıkarmak için mücadele eden bir genç feministin hikayesi anlatılıyor. Erkekler tarafından her defasında reddedilen Joyce, yayıncı Doug Renetti ile tanışır. Doug ve Joyce güçlerini birleştirerek dergiyi çıkarmak için çabalarlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
5
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Otto Skorzeny

11.22.63 daha uzun sürsün istedim be 🥺 Pagan Peak The Night Of Ghoul(Gerilimtrak) Dogs of Berlin