Görüş Bildir
Haberler
Ethereum ve Bitcoin Düşüşte, HUH Token 10 Milyon Dolar Hacme Ulaştı

Ethereum ve Bitcoin Düşüşte, HUH Token 10 Milyon Dolar Hacme Ulaştı

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

HUH Token’ın 10 Milyon dolarlık hacime ulaştı. HUH Token, kendisi ve HUH Token sahipleri için tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşırken, piyasasındaki en iyi ilk birkaç günden birine sahip oldu. HUH Token'ı çevreleyen istikrarlı bir işlem akışı ve eşit miktarda popülerlikle, tokenin önümüzdeki yıl nereye gittiğini görmek ilginç olacak.

Her şeye rağmen, bu erken sonuçlara dayanarak, HUH Token'ın geleceğinin çok parlak olduğunu söyleyebiliriz.

Dünyanın en popüler uçtan uca şifreli mesajlaşma hizmeti olan WhatsApp, kripto para sektörüne bir ödeme yöntemi olarak girme niyetinde görünüyor... Bu, Meta olarak adlandırılan Facebook'un bitcoin pazarında tekel olmasına yol açabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token: 10 Milyondan Fazla Hacim

HUH Token: 10 Milyondan Fazla Hacim

HUH Token 6 Aralık Pazartesi günü piyasaya girdi ve o zamandan beri çok başarılı oldu. HUH Token ve diğer kripto para birimlerinin satın alınabileceği PancakeSwap'ta HUH Token ilk 20'de yer aldı. HUH Token kısa süre önce cömert bir miktarda 4 milyon dolar değerinde HUH Token yakarak sahipleri için değerini artırdı. HUH Token'ın ilk haftası dolmadan önce, bu makalenin yazıldığı sırada 10 milyon doların üzerine fırlayan PancakeSwap'a göre, yeni gelen kişi 4 milyonluk devasa bir işlem hacmine sahip. HUH Token, bazılarına ilk günlerinde Shiba Inu tarafından bile tanık olunmayan, inanılmaz bir satış öncesi başarı elde etti... HUH Token ve HUH Token sahiplerinin önlerinde parlak bir gelecek olabilir.

Çok amaçlı 'Utimeme' HUH Token, işaretleyici üzerindeki ilk haftalarında sadece 10 saat içinde yüzde 69'luk bir işlem artışına tanık oldu ve bu da HUH Token'ın popülaritesi ve genişliğinin her zaman arttığını gösteriyor. HUH Token sahibi olmakla ilgileniyorsanız, artık akrabalarınız veya arkadaşlarınız tarafından kullanıldığında onlara %10 satış ücreti indirimi sağlayacak bir kodun verileceği benzersiz bir tavsiye sisteminden yararlanabilirsiniz. Üstelik ilk para yatırma işleminizde size %10 BNB bonusu da sağlar. Ve kodu istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Bir Facebook Tekeli: WhatsApp-Metaverse Sürümü?

Bir Facebook Tekeli: WhatsApp-Metaverse Sürümü?

Facebook, Facebook'u Meta olarak yeniden markalaştıracağını açıklamasıyla, BT endüstrisinde tsunami boyutunda dalgalar üretti ve bununla birlikte kripto para dünyasında bütün bir Metaverse açıldı. WhatsApp bir bitcoin ödeme sistemini test ederken, Facebook kripto para birimi Metaverse'e sızmış gibi görünebilir. WhatsApp'ın teknolojisi, mesajlaşma servisi aracılığıyla, kripto para birimi sektöründe yeni bir güvenlik olabilir ve kripto para sahiplerini cüzdanlarından para çeken insanlardan korumaya yardımcı olabilir. Güvenlik her zaman kripto para birimlerinin önemli bir bileşenidir, bu nedenle HUH Token, WhatsApp ve Ethereum, aradığınız kripto para birimi veya ödeme platformu olabilir.

Kripto para birimine yatırım yapmadan önce ilgilendiğiniz kripto para birimleri hakkında mümkün olduğunca fazla araştırma yapmanız gerektiğini hatırlamak önemlidir. Bu, kripto para birimleri satın almadan önce bir bilgi temeli geliştirmek her zaman en iyisi olduğundan, HUH Token için aşağıda listelenenler gibi kripto para biriminin sosyal medya sayfalarına bakarak veya Whitepapaper’larını okuyarak yapılabilir.

Website: https://huh.social

HUH Official Swap- https://swap.huh.social/

Telegram: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın