Görüş Bildir
Haberler
Esra Erol'dan Evlilik Programları Açıklaması: 'Kaldırın Programı Siz de Kurtulun, Ben de Kurtulayım'

etiket Esra Erol'dan Evlilik Programları Açıklaması: 'Kaldırın Programı Siz de Kurtulun, Ben de Kurtulayım'

Batuhan
17.03.2017 - 13:48 Son Güncelleme: 17.03.2017 - 18:49

Sunucu Esra Erol, son dönemde çıkan 'evlilik programlarının kaldırılacağı' yönündeki haberlere canlı yayında yanıt verdi. 'Ben artık pes ettim. Ben o çamurla yaşayamam' diyen Erol'un konuşmayı yaparken sesinin titrediği ve gözyaşlarını tutmakta zorlandığı dikkat çekti.

Zuhal Topal da Esra Erol'un açıklamalarına göndermede bulundu. Sosyal medyadan destek ve tepki mesajları paylaşıldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Numan Kurtulmuş açıklamıştı

Numan Kurtulmuş açıklamıştı

Dün Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, evlilik programlarıyla ilgili çok sayıda şikayet olduğunu ve konu hakkında çalışma yürütüldüğünü belirtip bu programların KHK ile yasaklanabileceğini söylemişti.

Konuyla ilgili Esra Erol'dan açıklamalar geldi 👇

Canlı yayında açıklama yapan ve sezon sonunda artık bu mesleği yapmayacağını ima eden ünlü sunucu, 'Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım. 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm, ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı. Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim. O haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. 'Bir yerlerde çamur varsa o çamur size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam' dedi.

Zuhal Topal'dan Esra Erol'a gönderme

Sosyal medyada Esra Erol'a tepki gösterenler de oldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Destek verenler de...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1336
458
228
141
45
29
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deli-sabit

Aptal programı üzerinden trilyonlar kazandı, küpünü iyice doldurdu. Şimdi de yalandan ağlıyor. Mağduru oynamanın ne kadar etkili olduğunu biliyor çünkü. Apta... Devamını Gör

John Murdoch

esra erolun sanki çok büyük bi bok yiyomuş gibi halleri yok mu :)

Pasif Kullanıcı

Kadın haklı şimdi ben de kazansam o kadar bitmesin diye ben de ağlarım canlı yayinda ( hatta bu az trajik olmuş ) kdjdjsjsk