Görüş Bildir
Haberler
Esprili 10 Babalar Günü Hediyesi

Esprili 10 Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
05.06.2014 - 09:59 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 11:33

Babalar genelde çocuğunun yaptığı esprilere ya da güldüğü film, dizi tarzı şeylere gülmeyip donmuş balık gibi bakmayı tercih ediyorlar. Hatta tepki vermemekle kalmayıp ' Buna mı güldün şimdi ' diye bir güzel de ayar vermeye kalkıyorlar :) Eğer babanızla ortak olarak dizi, film, espri tarzı şeylere gülebiliyorsanız elinizdeki nimetin farkına varın diyor ve babanıza bu seneki babalar gününde esprili bir babalar günü hediyesi almanızı tavsiye ediyoruz. Hediyenizin, babanızın yüzünü bir gün değil her gün güldürebilecek bir şeyler olmasını istiyorsanız görenlerin de yüzündeki tebessüme vesile olacak bu ürünlere mutlaka göz atmalısınız...

1-) Kişiye Özel Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

1-) Kişiye Özel Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

Babanızın vesveseli hallerinden tutun, kafasındaki senaryolara kadar her şeyi yazdırabileceğiniz kişiye özel klasik baba sözleri kupa bardak, babanıza ayna gibi kendisini yansıtacak. Babanızın kurmaktan sıkılmadığı en klasik cümleleri bu kupa bardağa bastırarak hafızalara kazınacak bir babalar günü hediyesini babanıza verebilirsiniz.

2-) Uykucu Babalara Özel Kare Yastık

2-) Uykucu Babalara Özel Kare Yastık

Televizyon başına ne zaman geçse, elinde kumandasıyla uyuyakalan babanızın bu istikrarına olan hayranlığınızı, uykucu babalara özel kare yastığı babanıza hediye ederek gösterebilirsiniz. Bu kare yastık üzerine babanızın ismini yazdırmanız mümkündür.

3-) En İyi Baba Ürünleri

3-) En İyi Baba Ürünleri

Esprili babalar günü hediyesi vermek isteyenlere ve 'Espri yeteneğime güveniyorum' diyenlere müjde! Kupa bardak, magnet, duvar saati ve mousepad gibi ürünlere en iyi baba tasarımını bastırabilir ve babanızı en iyi baba yapan, istediğiniz özelliğini bu ürünler üzerine yazdırabilirsiniz.

4-) Ulusal Baba Bankası Kravatı

4-) Ulusal Baba Bankası Kravatı

Alacağınız babalar günü hediyesinin, babanızın harçlığınıza zam yaptıracağı hiç aklınıza gelir miydi? Ulusal baba bankası kravatı sayesinde para alarak kaynağını bitiremediğiniz babanıza en ideal ve esprili hediyeyi vermiş olacaksınız.

5-) Babaya Teşekkür Kupası

5-) Babaya Teşekkür Kupası

Bazen aynaya bakıp kendi kendinize ' Yahu bir sperm insanı ne günlere taşıyor ' dediğiniz oldu mu? :)  Bugünlere ulaşmanıza sebep olan babanıza eğlenceli bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Babaya teşekkür kupası babanızı güldürürken düşündürecek bir hediye seçeneği.

6-) 80 ler tarzı Retro Cep Telefonu Kabı

6-) 80 ler tarzı Retro Cep Telefonu Kabı

Dokunmatik telefonların kullanım zorluğundan yakınan, her seferinde 'Nerede eski telefonlar' diye hayıflanan babanızı teknolojinin ilk günlerine götürmeye var mısınız! iPhone'lara telsiz telefon görünümü kazandıran retro cep telefonu kabı, nostaljiye özlem duyan babanızın alabileceği en sıradışı hediyelerden biri..

7-) Babalara Özel Gazete

7-) Babalara Özel Gazete

Babanızın futbola duyduğu meraktan yola çıkarak harika bir babalar günü hediyesi ortaya çıkarmanız mümkün. Evinize gazete,  sırf babanızın spor sayfalarından kendisini alamamasından dolayı giriyorsa babalara özel gazete tasarımıyla babanıza ömrü boyunca unutamayacağı bir sürpriz yapabileceksiniz. Üzerinde babanızın fotoğrafı ve kendi belirlediğiniz haber manşetlerinin yer alacağı bu gazete, babanızın kendisini futbol yıldızı gibi hissetmesini sağlayarak, gurur kaynağı olacak.

8-) Kişiye Özel Hakim Tokmağı

8-) Kişiye Özel Hakim Tokmağı

Sizin evde de alınacak bir karar babanızın onayı olmadan hayata geçmiyorsa üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz bu hakim tokmağı, otoriter babanıza verebileceğiniz en ideal babalar günü hediyesi olacak. ' Evde son sözü ben söylerim ' diyen babanızın elinde bir tek tokmağı eksikse, bu eksikliği gidermenin tam zamanı ;)

9-) Tuvalet Golf Seti

9-) Tuvalet Golf Seti

Ne zaman banyo yapmaya kalksanız ya da tuvalete gireceğiniz tutsa babanızla aynı anda tuvaletin kapısına saldırıyorsanız yalnız değilsiniz. Eee baba bu sonuçta ister istemez yol veriyorsunuz ama babanız çıkana kadar da dışarıda çiçek açıyorsunuz :) Tuvalete girdiği zaman çıkmak bilmeyen babanıza manidar ve komik bir babalar günü hediyesi vermeye hazır olun!

10-) Silah Kupa Bardak

10-) Silah Kupa Bardak

İşten eve geldiği zaman çayın hazır olmadığını gören babanız evde terör estirip tehditkâr bakışlar atıyorsa silah kupa bardak tam da babanıza hitap ediyor :) Polisiye filmlerini hatırlatan bu kupa bardak, babanızın elinden düşürmek istemeyeceği güzellikte!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
6
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kumandayla ilgili bir armağan yok mu?

gmz_genc

Babanız için sizin sözlerinizden oluşmuş, size özel bir çerçeveli tasarım yaptırmak ister misiniz? #babalargünü http://www.sadeceon.com/gamzegenccelik/baba... Devamını Gör