Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor 50. Yılını Kutluyor

Eskişehirspor 50. Yılını Kutluyor

Fatih
25.03.2015 - 00:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü'nün kuruluşunun 50. yılı nedeniyle tasarlanan logo ve yıl boyunca yapılacak etkinliklerin tanıtım kokteyli yapıldı.

Kentteki bir otelde düzenlenen etkinlikte konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, katılan herkese teşekkür ederek, bugün 50. yıl kutlamalarının startını verdiklerini söyledi.

Mesut Hoşcan, 50. yıl logosunun gelecekteki 50. yıllara ışık tutacağını ve ilham kaynağı olacağını belirterek, 'Eskişehirspor kendisinden daha önce kurulan birçok kulüpten farklı olarak rakiplerinin de sevgi ve saygını kazanmış büyük bir camiadır. Eskişehirspor, bu toprakların simgelerindendir. Eskişehirspor bundan önce yaşadığı 50 yıl boyunca bunları ispat etmiş, gönülleri fethetmeyi kendisine görev edinmiş bir kulüptür' dedi.

'Bugünden başlayarak şanlı geçmişimizi yeni nesillere anlatacağımız, büyüklüğümüzden duyduğumuz gururu cümle aleme göstereceğimiz kutlamaları da başlatmış bulunuyoruz' diyen Mesut Hoşcan, şöyle devam etti:

'Takımımızın puan sıralamasındaki yeri sizleri üzdüğü kadar bizleri de üzmektedir. Bundan dolayı da büyük bir mahcubiyet duymaktayız. İnanın ki bu takım kalan 9 maçı en iyi şekilde oynayıp, ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele verecektir. Eskişehirspor'un 50. yılı doğru algılanırsa, kentin bütün dinamikleriyle oluşturulacak yeni ve büyük bir sinerji için de fırsat oluşturacaktır. Bu fikirden hareketle çok büyük ve herkesin katılacağı tek bir kutlama yerine etkinlikleri tüm yıla yaymayı planlıyoruz.'

'Önemli olan bu takıma sahip çıkmaktır'

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise Eskişehirspor'un tarihten aldığı birikimiyle, üstün performansıyla ve tekniğiyle bütün takımların korkulu rüyası olduğunu dile getirerek, '50. yılında şampiyonluğa oynayan bir takım olmasını arzu ederdim. İnşallah 51. yılda bu kısmet olur diye düşünüyorum. Önemli olan bu takıma sahip çıkmaktır' ifadesini kullandı.

Konuşmalarının ardından Eskişehirspor'un efsane futbolcuları, 1970'li yıllarda oynadıkları önemli maçlardan anılarını katılımcılarla paylaştı. Sonrasında ise Eskişehirspor'un 50. kuruluş yılı dolayısıyla tasarlanan logonun tanıtımı gerçekleşti.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/eskisehirs...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın